Blog header image

Zwanger van de tweede #deel 6

Weer een weekje verder en ik voel me goed. Begonnen met zwemmen op zondag en woensdag en heerlijk zussen dagje gehad.

Zondagavond na mijn blog heb ik heerlijk gezwommen met een vriendin, het was wel even wennen en werd er ook wel heel moe van maar kijk en wel goed op terug. We hebben een half uur baantjes getrokken en daarna lekker de sauna in geweest. Ondanks dat het baantjes zwemmen zo vermoeiend was gaf het me de dagen er na een erg voldaan gevoel. Heb nu al weer zin in zondag, hopen dat ik er de puf voor kan vinden. Zondag gaan we op de rommelmarkt staan in om onze zolder wat leeg te krijgen. 

Ik kijk wel een beetje op tegen zaterdag, dan hebben we opendag van de school waar ik werk. Dat word een halve dag staan en leerlingen binnen halen voor volgend schooljaar, in de hoop dat zich veel aanmelden en ik mijn baan kan behouden.

Gister(woensdag) heerlijk dagje bij mijn zus geweest, dit was gister 40 week zwanger. Was gewoon even fijn om samen te lunchen en naar een tweedehands winkel geweest. 's middags toen ik mijn dochter uit school heb gehaald konden onze kids nog even gezellig samen spelen. Helaas had mijn kleine neefje nog geen zin om er uit te komen, ik ben wel erg nieuwsgierig. Ik hoop voor mijn zus dat hij snel komt, volgende week is haar man jarig en haar schoonmoeder. Dat wil je liever ook niet zo vlak achter elkaar hebben.

Deze week een korte blog, maar volgende week zal vast weer een lange worden want er staat aardig wat op de planning. Gemoedstoestand momenteel is goed, alleen een beetje moe en klaar met al het gehoest. van al dat hoesten plas ik me steeds bijna in mijn broek, zoals mijn dochter dat zo leuk zegt 'Jakkes'.

Tot volgende week! 
xx Carina

7 jaar geleden

Leuk om zo bij te houden. Gelukkig heb je niet zo heel veel zwangerschapsklachten nu :)