Profile icon Profiel News icon Posts (15)
Blog image
  • Mama
  • Nieuws

Mamma op de middelbare...

Mijn zoontje is inmiddels 2,5 jaar oud, hij is weer redelijk gezond en (meestal) enorm happy. Ik ben inmiddels bijna 17!!

Het is al weer een hele tijd terug dat ik een blog geschreven heb (Nou ja echt een blog over hoe het Mink en mij gaat. Dus die van vorige week telt even niet mee) Toen Mink een tijdje terug weer in het ziekenhuis lag vond ik het erg fijn over veel ervaringen van andere moeders te lezen en moest ik in eens weer aan Mamaplaats denken. Dus is hier na een lange tijd er niet aan gedacht te hebben (en vervolgens toen ik het bedacht ook een lange tijd mijn wachtwoord te zijn vergeten) weer een blog!

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Waarom kan ik geen mamma zijn, en zij wel??

Ik zou graag met de mensen die van mening zijn dat ik op mijn leeftijd geen kind zou mogen krijgen, mijn mening willen delen!!

Heel veel mensen hebben zo hun menig over tienermoeders. En veel mensen hebben ook kritiek. Hoe kunnen ouders het goedkeuren dat hun kind zwanger raakt, als je zo onverantwoordelijk bent om zwanger te raken dan kun je nooit verantwoordelijk genoeg zijn om voor een kind te zorgen. Mensen, vaak moeders, die zelf weten hoe het moet en van mening zijn dat tienermoeders dat absoluut niet doen!

Artikel lezen
30 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Een druk, emotioneel, enerverend en zwaar jaar als moeder!

Ik heb sinds mijn laatste blog veel mee gemaakt. En besloot daarom er maar weer eens over te schrijven!

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn laatste blog schreef. De wil was er wel maar de tijd niet. Een opgroeiende baby, een studie en werk. En toch heb ik nu de tijd weer gevonden om er weer te schrijven over wat er allemaal is gebeurt het afgelopen jaar!

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • post

Weer terug naar het ziekenhuis!

Na een paar maanden was Mink eindelijk thuis! En ik begon langzaam aan alles te wennen en werd er steeds beter in. Maar binnen de kortste keren ging het weer mis!

Toen Mink eindelijk thuis was moest ik nog erg wennen. Ik moest flesjes leren maken, luiers verschonen. Maar alles kwam langzaam in zijn ritme. Ik leerden mijn schoolwerk te combineren met een kind. Huiswerk maken met een kind naast je en ik kon steeds meer met een hand. Ik was echt blij dat alles zo goed ging. Ik droom al sinds ik klein ben van mamma zijn en was altijd heel erg bang dat ik een slechte moeder zou zijn die haar kinderen liet vallen enzo. Maar met Mink ging alles goed. Ik was echt gelukkig!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Nieuws
  • post

Met veel up's en down's komen we er wel!

Het was (en is) niet makkelijk om op je 15e moeder te zijn van een kindje met een hartafwijking! Zeker niet als in je omgeving bijna niemand het weet!

Na dat ik besloten had Mink niet te laten  opereren viel ik in een soort gat. Mink lag nog steeds in het ziekenhuis, mijn moeder moest elke dag werken en ik zat helemaal alleen thuis. (Voor de mensen die het niet weten, ik had ik overleg met school besloten een jaar niet naar school te gaan. Ik zou thuis al wel wat aan school doen zo dat ik volgend jaar school met een kindje kon combineren. Dan had ik al voor kennis en zou ik een dag school en dan huiswerk makken met een kind beter aan kunnen. Dat was het plan...)

Artikel lezen
5 Reacties tonen