10 jaar geleden

Respect! Tranen in mijn ogen! Het maakt niet uit hoe oud je bent maar ik zie in je verhaal dat je een goede moeder bent! Wat ben jij sterk.

10 jaar geleden

helemaal begrijpelijk dat je gewoon je leven hebt geleidt zonder bepaalde dingen te doen of laten omdat je het niet wist. En die achterstand in de ontwikkeling komt ook allemaal wel goed maar wel op zijn manier en in zijn tempo. Jeetje bijna een jaar! ook ik (net als braamn) hoop dat je het een keertje naar buitenbrengt, niet zozeer aan iedereen maar je mag trots zijn op je kind op dat je moeder bent en dat je het zo super kan combineren (niet dat je dat nu niet bent, want je bent er vast trots op) en dat mag gedeeld worden! Je zal dan vast wel anders worden behandeld door sommige maar daardoor weet je meteen wie je echte vrienden zijn! Maar goed dat is mijn mening en jij hebt je eigen keus/mening en moet vooral doen wat jou goed lijkt

10 jaar geleden

Poeh, inderdaad erg heftig. Stiekem hoop ik echt dat je het toch gaat vertellen.Stimuleren je ouders dat niet?Ik denk dat het uiteindelijk beter is voor jullie allemaal.Sterkte en geniet van je mannetje!

10 jaar geleden

Hij is op 08-08 geboren dus hij is nu 11 maanden. Hij loopt qua ontwikkeling wel wat achter. Hij is tenslotte te vroeg geboren En ik ben ook nog eens een tienermoeder En ik wist het de eerste maanden niet dus heb er ook geen rekening mee gehouden. Ja, Mink is nog steeds een geheim. Ik zou het niet nu nog kunnen vertellen. Ik ben nu gewend aan alles en het geheim houden en ik weet niet of het me zou opluchten om het te vertellen. Daarom hem ik besloten het geheim geheim te houden. Ik wil voor komen dat mensen me zielig vinden. Ik heb mee gemaakt dat mensen constant vroegen hou het ging, en mee van alles ontzien omdat ik het al zo zwaar heb. Dat wil ik niet. En nu heb ik ook nog een kindje dus dat is leuk Die wil iedereen zien. Ik voel me extra sterk omdat ik dit alles kan, zonder dat iemand het weet en dus er last van heeft. En het gaat niet altijd goed en sommige weten dat er iets is. Maar niet wat. Dank je wel, het is niet makkelijk. En dus zeker niet omdat Mink steeds naar het ziekenhuis moet. Dat hadden we van te voren niet bedacht. Dus dat maakt(e) het zwaarder.