Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Afvallen met beperkingen

1.5 maand geleden ben ik begonnen aan mijn strijd tegen de kilo's, maar mijn aandoeningen maken het niet zo makkelijk...

20 jaar geleden kon ik alles eten en drinken zonder maar een grammetje aan te komen. Totdat ik aan de prikpil begon, openbaarde mijn pcos. Vele kilo's zwaarder in een korte tijd en de suikerverslaving van de afgelopen 1,5 jaar heeft daar geen goed aan gedaan. Ik heb vele diëten gevolgd zonder enig resultaat. Maar nu ben ik het zo zat dat ik toch weer een poging waag. Sporten is geen optie helaas, ik moet het doen met de energie die ik dagelijks heb. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Mijn strijd tegen de kilo's

Tussenstand na een aantal weken geen kiezen te hebben en calorieën tellen

Zoals ik in mijn voorgaande blog heb aangegeven is mijn begin stand 130 kilo schoon aan de haak. Veel te zwaar natuurlijk!
4 Juli 2016 zijn mijn kiezen eindelijk getrokken om een start te maken met een nieuw gebit. Uiteindelijk zal ik eind januari, begin februari klaar zijn. Ik wil dan ook in 7 maanden onder de 100 kilo uitkomen. Dit is 4,3 kilo per maand, ongeveer een kilo per week.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Mama kiest nu voor zichzelf

Altijd sta ik voor iedereen klaar. Help iedereen die hulp nodig heeft. Maar niemand ziet mijn eigen worstelingen.

Ik ben al langer lid van mama plaats. Een paar blogs heb ik geschreven maar opgeslagen als concept. Nooit heb ik iets geplaatst, maar wel af en toe gereageerd op andere moeders. Typisch iets voor mij: wel iemand anders helpen, maar nooit mijn verdriet laten zien. Ik wil niemand lastig vallen met mijn ellende, want er is altijd iemand die iets ergers mee maakt dan ik. Ik moet dan klaar staan voor iemand anders en probeer mijn eigen verdriet een plaatsje te geven in mijn eentje.

Artikel lezen
6 Reacties tonen