Profiel Posts (16)
Blog image

Lamaze

Lamaze speelgoed wordt ontwikkeld gebaseerd op het Lamaze Infant Development System. Dit systeem bestaat uit 3 ontwikkelingsthema’s. Lees!!!

Lamaze speelgoed wordt ontwikkeld gebaseerd op het Lamaze Infant Development System. Dit systeem bestaat uit 3 ontwikkelingsthema’s. Het ontwaken van de zintuigen vanaf de geboorte tot 24 maanden. Het ontdekken en uitproberen van 6 tot 24 maanden en het doen van 9 tot 24 maanden. Ieder Lamaze speelgoed is ontworpen om baby’s te helpen de wereld om zich heen te ontdekken.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

TOMY Spelenderwijs leren

Spelenderwijs leren is erg goed voor elk kind. Tomy staat erom bekend dat al hun speelgoed erg educatief is voor jouw kind.

Bij Spelenderwijs leren neemt het kind het initiatief en leert door te spelen. Elk kind heeft een voorkeur voor leren. De een leest graag, de ander onderneemt, experimenteert of observeert graag. Kinderen zijn gek op spelend leren. De meesten zijn zich niet bewust van het leren tijdens het spel.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

TOMY: Het beste speelgoed voor baby's

TOMY staat bekend om hun educatieve speelgoed. TOMY bestaat uit speelgoed voor verschillende ontwikkelingsfases met mooie vormen en kleuren.

TOMY staat bekend om hun educatieve speelgoed. Het assortiment van TOMY bestaat uit speelgoed voor verschillende ontwikkelingsfases met mooie vormen en kleuren. Speelgoed dat spelenderwijs de ontwikkeling van baby’s bevordert. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen, het uitbreiden van sociale emotionele vaardigheden, de ontwikkeling van het gezichtvermogen, de ontwikkeling van spraak en de fijne en grove motoriek.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

TOMY Chuggington

Met TOMY Chuggington's speelset zet je je eigen treinrails in elkaar voor de Trainees. Samen met jouw hulp kunnen ze de spannende weg volgen

Chuggington is een serie op RTL Telekids voor peuters en kleuters. Volg de avontuurlijke wereld van de jonge Trainees (treinen): Wilson, Brewster en Koko, die samen met hun Train-vrienden die deze treinen supporten, leren om over de rails te rijden. De treinen bevinden zich in de stad Chuggington, en de gebieden daaromheen. In de stad liggen treinsporen, stations, tunnels, fabrieken en nog veel meer! Wislon, Brewster en Koko beleven verschillende spannende avonturen, waarbij er belangrijke waarden op de eerste plek staan: vriendschap, eerlijkheid, en goed luisteren naar elkaar.

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image

TOMY laat jou en je kind ontspannen

Wanneer je je kindje naar bed brengt wil je het liefst dat hij heerlijk slaapt. Bij het slapen van een kind komen nog al wat dingen kijken. Valt hij wel gelijk in slaap, ligt hij wel lekker en valt hij niet uit zijn bedje? De producten van TOMY nemen de ongerustheid van een ouder weg. Zij hebben producten waar het kind én de ouders baat bij hebben.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Stijlvolle mama!

Ergens op deze tijdlijn is het moment aangebroken dat je klaar bent voor kinderen. JJ Cole maakt een stijlvolle mama van je!

Je bent jong en je wilt wat. Je gaat naar school, maakt plannen voor de toekomst en probeert je plekje te vinden in het leven. Er gebeuren zowel mooie dingen als vervelende dingen. Dit incasseer je en je gaat weer verder. Ergens op deze tijdlijn is er een moment aangebroken dat je er klaar voor bent om kinderen te krijgen. Je staat midden in het leven, gaat lekker op vakantie wanneer je wil of eventjes snel de deur uit om toch die geweldige tas te kopen. Dit gaat niet meer zo makkelijk als je een klein prinsje of prinsesje thuis hebt.

Artikel lezen
8 Reacties tonen