Snap

Lamaze

Lamaze speelgoed wordt ontwikkeld gebaseerd op het Lamaze Infant Development System. Dit systeem bestaat uit 3 ontwikkelingsthema’s. Lees!!!

Lamaze speelgoed wordt ontwikkeld gebaseerd op het Lamaze Infant Development System. Dit systeem bestaat uit 3 ontwikkelingsthema’s. Het ontwaken van de zintuigen vanaf de geboorte tot 24 maanden. Het ontdekken en uitproberen van 6 tot 24 maanden en het doen van 9 tot 24 maanden. Ieder Lamaze speelgoed is ontworpen om baby’s te helpen de wereld om zich heen te ontdekken.

Het ontwaken van de zintuigen (geboorte-24mnd). Een pasgeboren baby kan nog niet erg ver zien maar kan heel goed horen. Het speelgoed in deze categorie is dan ook ontworpen om deze zintuigen te helpen ontwikkelen. Het speelgoed is ontworpen op basis van geluid en textuur. De baby vindt het leuk om verschillende dingen te voelen en aan te raken, zij zullen dan ook reiken naar hun directe wereld of schudden met hun handen of trappelen met hun voeten om geluidjes te horen.

Het ontdekken en uitproberen (6-24mnd). Met speelgoed van Lamaze zullen baby’s nieuwe vaardigheden ontdekken ongeacht wanneer het speelgoed gekocht werd. De producten groeien mee met de ontwikkeling van de zintuigen van de baby. Het bewegen en doen (9-24mnd). Nu de baby’s steeds mobieler worden zullen zij op een hele andere manier met het speelgoed van Lamaze gaan spelen. Motorisch ontwikkelen zij zich zo dat ze de muzieknoten in enkel speelgoed van Lamaze kunnen gaan spelen en zij zullen vooruit gaan op het gebied van ringen stapelen en figuren sorteren waardoor het speelgoed dat eerst zo leuk was vanwege de kleuren, textuur en patronen nu steeds praktischer wordt toegepast. Lamaze Play & Grow Eddie de Olifant Een zachte olifant met handige ophanghaak die volgeladen is met ontwikkelingsfuncties. Bevat kleurrijke patronen, een piepend buikje, rammelende ringen, krakende oren en een bijtringetje. Eddie is 22 cm groot en is geschikt voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar oud.

Lamaze Pols Rammelaars Deze leuke polsbandjes rammelen! Door het strekken en rammelen, ontwikkelen de spieren van de baby zich. Dit stimuleert de ontwikkeling van hand-oog coördinatie. Hoge contrast kleuren stimuleren het zicht van de baby. Dit speeltje is geschikt voor baby’s vanaf 0 jaar. Lamaze Play & Grow Sir Prance-a-Lot te Paard Maak ruim baan, voor deze moedige hengst! Dit leuke speeltje bevat kleurrijke satijnen lintjes, vele patronen en kreukgeluiden die de baby uitnodigen om te ontdekken, dit stimuleert de tastzin. Met een piepende ridder op de rug en vier bungelende poten, zal Sir Prance-a-lot te paard de baby's verbeeldingsvermogen absoluut stimuleren. Bovendien bevat dit speeltje een handige ophangclip waardoor het overal mee naartoe kan. Geschikt voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar oud.

10 jaar geleden

Ik vind het altijd vervelend als mijn zoontje zijn spulletjes kwijt raakt dus zo een ophangclip is inderdaad erg handig

10 jaar geleden

Handig zo een ophangklip

10 jaar geleden

die paarse olifant vind ik schattig voor mijn aankomende nichtje

10 jaar geleden

Leuk!!!