Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

TOMY laat jou en je kind ontspannen

Wanneer je je kindje naar bed brengt wil je het liefst dat hij heerlijk slaapt. Bij het slapen van een kind komen nog al wat dingen kijken. Valt hij wel gelijk in slaap, ligt hij wel lekker en valt hij niet uit zijn bedje? De producten van TOMY nemen de ongerustheid van een ouder weg. Zij hebben producten waar het kind én de ouders baat bij hebben.

Neem bijvoorbeeld de Starlight dreamshow. Je kan deze bevestigen aan het bed van je kindje en wanneer je hem aanzet zal er een prachtige diashow te voorschijn komen. Tijdens het bekijken van de show word je kindje slaperig en valt het heerlijk in slaap.

Wanneer je kindje eenmaal slaapt hoop je niet dat hij zo gaat rollebollen dat hij uit zijn bedje valt. Ook daar heeft TOMY wat op bedacht, een bedrails. Deze kan je onder het bed bevestigen, het zorgt ervoor dat je kindje kan rollen wat hij wil maar er niet uit valt. Op deze manier kan ook jij met een gerust hart slapen.

Baby’s mogen nog niet met een kussen onder het hoofd slapen. Wanneer ze op een plat matras liggen, zit hun kinnetje erg dicht op hun borst. Bij de sleepcurve zit er een kleine kuil in het matras waar het hoofd op komt te liggen, zodat de kin niet te dicht op de borst ligt. Het hoofd heeft genoeg ruimte om te bewegen en kan door de afstand tussen borst en kin beter ademen. Daarnaast beschermt het tegen een plat achterhoofd.

Ondanks al deze veilige producten is het altijd fijn om een babyfoon aan te schaffen. De babyfoons van TOMY hebben een trilfunctie, temperatuurweergave en daarnaast voor de baby een waaklichtje. De babyfoon doet het op batterijen en op een adapter.

Met de producten van TOMY kunnen jullie beide meer ontspannen.

11 jaar geleden

Wij hebben het hierboven beschreven matrasje gekocht. Onze zoon slaapt aanzienlijk beter, we horen hem opvallend minder. De slaaphouding ziet er ook een stuk comfortabeler uit waardoor ik ook iedere avond weer met een gerust hart onder het wol kruip.

11 jaar geleden

Ik denk dat ik dit ook ga kopen!