Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama

Een achtbaan van emoties.

Het begon allemaal een paar maanden geleden. Ik had het gevoel alsof ik elke keer tegen een muur aan liep.

Een paar maanden geleden ging ik naar de huisarts. Ik had het gevoel alsof ik met alles tegen een muur op liep. Ik maakte niks af, banen die maar van korte duur waren en mijn verleden wat parten speelden. Ik heb m'n hele verhaal gedaan. Alles kwam aan bod: pesterijen, (seksueel) misbruik, angsten, emoties etc. Ze vond mij dapper en verwees me door naar een therapeut binnen de praktijk. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Gezond

Familie, waterpokken en andere rariteiten.

3 maanden geleden. M'n beste vriendin haar kinderen bleken de waterpokken te hebben. Of ik daar met mijn kids wilde komen. Was ze gek?

Het was net na sinterklaas. Ik kwam langs bij m'n beste vriendin voor een bak koffie. Ze vertelde dat haar kinderen de waterpokken had. Ik vond het zielig, ik kan van mezelf nog herinneren dat ik er veel jeuk van had. Toen kwam het. Of ik de kinderen de volgende keer meenam, dan werden ze aangestoken en hadden ze dat ook weer gehad. Was ze gek geworden?! 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen

Zo lui als...ja als wat eigenlijk?

Ik ben vroeger opgegroeid met een oude vader die het huishouden niet echt bijhield. Ik wilde het voorbeeld nooit volgen...tot nu...

Ik ben trots op ons huis. We hebben een groot huis, open keuken, mooie badkamer met bad en een redelijk grote tuin. En dat voor een huurwoning, ik ben er blij mee. Ik was nog gelukkiger geweest als ik eens wist hoe ik het huishouden nou eens goed en normaal kon doen zeg maar. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Hoe voed je terwijl je zelf niet opgevoed bent?

Als je zelf zonder ouders bent opgegroeid, hoe weet je of jij je kinderen goed opvoedt?

Ik was 6 jaar toen mijn moeder overleed. Daarna woonde ik bij mijn vader die al redelijk oud was. Hij was al 50 toen ik geboren werd dus dat is een groot leeftijdsverschil. Een verschil wat ik als kind goed heb gemerkt. Het leidde tot veel problemen. Er was weinig begrip, geduld en hij was enorm beschermd. Ik mocht weinig en toen ik in de puberteit kwam gaf dat veel problemen. Ik stal, ik toonde geen en ook school was 3x niks. Toen ik 18 was overleed mijn vader. Inmiddels ben ik nu 25.

Artikel lezen
2 Reacties tonen