Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Zwanger

1 maand vs 6 maanden

Bij mijn eerste zwangerschap was het meteen raak. Wat waren we verrast en natuurlijk blij! Dat is deze keer wel anders..

Vorig jaar besloten we er weer voor te gaan. Dochtertje was toen bijna 1,5 jaar oud en we vonden het qua leeftijds verschil wel mooi zo. Omdat het bij mijn dochtertje allemaal super snel is gelukt hoop je daar stiekem weer op natuurlijk. Dat was ook zo, de 2e maand om precies te zijn.  Het gevoel was dit keer zo anders omdat het allemaal niet meer zo nieuw is voor ons. Wat waren we weer heppie de peppie! 

Artikel lezen
14 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Baby nummero 2 - ja of nee?

Nu 6 maanden proberen we zwanger te raken van baby 2. Na even een maandje minder proberen gaan we nu weer verder. Waarschijnlijk...

Sinds 2015 zijn wij ouders van een super leuk pittig meisje. Alle bekende fases en sprongetjes hebben wij voor 100% mogen meemaken en hebben we haar echt geprobeerd op te voeden met veel rust, regelmaat en reinheid. Ook hebben we vaker een slapeloze nacht dan een goede nachtrust maar ooit heb ik genoeg discipline om alles te gaan doorbreken. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen