7 jaar geleden

Je went er aan op den duur (die onregelmatigheid) maar elke maand de teleurstelling is gewoon rot..! Of je nu 6 maand aan het proberen bent of 2,5 jr (of nog langer helaas voor sommige dames..) vanaf maandag begin in met de CB :) mijn man verheugd zich er al op hahaha ;) blijf erover praten met je wederhelft zo blijft het dragelijk voor jullie beiden :) <3

7 jaar geleden

Helemaa dezelfde situatie dus! Ja als we de rest zo lezen mogen wij nog niet zeuren eigenlijk he? Maar toch voelt het als een eeuwigheid ;-) Succes iig! En ja ik wilde al wel langer gaan schrijven maar vond het een enge grote stap hoor... hihi.

7 jaar geleden

Aiii fijn he die onregelmatigheid! Hetzelfde als hier dus... succes met de cb testen, hopelijk geeft het wat meer duidelijkheid. Ik ga ze ook aanschaffen als het deze maand weer niks word!

7 jaar geleden

Herkenbaar, hier ook en zoontje van bijna 2, waar ik in de 2de ronde zwanger van was helaas nu ook een half jaar Inc ovulatie testen bezig. Maar na het lezen van sommige reacties is dit nog niks dus laten we hoop houden. Succes goed van je dat je erover schrijft.