Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image
  • Kind
  • post

Buitenkinderen

In de meivakantie niks geen uitslapen, om 06.30 uur, hooguit 07.00 uur stonden de kinderen al te springen om een nieuwe dag te beginnen. Zeker als het mooi weer was, maar ook bij iets minder mooi weer, gingen ze al om 08.30 uur naar buiten. Op naar de speeltuin om de hoek waar in de loop van de dag steeds meer kinderen komen spelen. Of skeeleren, fietsen, vliegeren, beestjes zoeken en een "huisje" voor allerlei insecten maken. Voetballen op het grasveld, honden uitlaten, enzovoorts.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Kinderlogica

Al vanaf zijn derde jaar wilde ons zoontje dolgraag naar de basisschool, net als zijn grote zus. Hij zat wel op de peuterspeelzaal, maar de "grote" school dat leek hem wel wat. Helemaal toen steeds meer vriendjes van de peuterspeelzaal ook naar de basisschool mochten.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Derde wonder

Al een tijd lang voelde ik me niet lekker; duizelig, erg moe, trillerig, gewoon anders dan anders. Op een gegeven moment kon ik geen eens meer een rondje door de stad lopen en toen zei mijn man opeens: "ik ga een zwangerschapstest kopen." En ja hoor; twee duidelijke strepen. Ongelofelijk en heel bizar. De volgende dag vierden we onze zoon zijn derde verjaardag, een hele gezellige dag maar onze gedachten waren totaal ergens anders. Die maandag konden we gelukkig meteen bij de verloskundige terecht. Nog steeds was het allemaal heel onwerkelijk. Er kon meteen de volgende dag een echo gemaakt worden. Er kwam op het scherm een huis mini-mensje tevoorschijn dat al 13 weken in mijn buik zat. Heel bijzonder.

Artikel lezen
3 Reacties tonen