11 jaar geleden

Een oogopener.... Die zijwielen verdwijnen. Deze geven een gevoel van schijnveiligheid! Dan maar op intuitie en inzicht!

11 jaar geleden

Hartstikke knap dus gewoon van je zoontje.. En kinderen laten je keer op keer versteld staan met iets wat ze ineens kunnen zonder dat we er erg in hebben, blijft raar. Mijn beide zoontjes fietsen ook zo van de ene op de andere dag op hun fiets weg zonder zijwielen..

11 jaar geleden

Ja, kinderen regelen hun eigen hebben en houden wel! wij als ouder willen soms heel veel en het kind.... ach.. die volgt zijn eigen route! mijn zoon fietste zonder zijwielen toen hij 2,5 jaar oud was! Een vriendin van mij had een fiets zonder zijwielen gekocht. Stef wilde er op fietsen. Ik zei tegen hem dat dat niet kon, want er waren geen zijwielen. Nou... dat maakte niet uit. nouja, dacht ik... dan probeer je het maar als je valt vang ik je wel op en dan weet je het... wat denk je? Hij viel niet! hij fietste gewoon weg!!! je wil niet weten hoe verbaast ik daar stond.. ik stond er bij en keek ernaar! Hij was er klaar voor, maar ik... ik had het nog lang niet in mijn hoofd gehaald om zijn zijwielen er af te halen op die leeftijd!

11 jaar geleden

vorig jaar wou onze dochter van toen nog 4jaar ook zonder zijwieltjes gaan leren fietsen. we hebben een fijn pleintje hier voor de deur en hadden haar alvast met haar fietsje daar heen gestuurd. Net toen we haar wilde gaan helpen kwam onze oudste naar binnen gerend "mama papa kom snel....lieke is aan het fietsen" Onze meisje kon niet meer wachten tot we kwamen halen haha. Ze heeft de hele zomer zo goed geoefend dat ze zelfs na de vakantie naast me naar school mocht fietsen.