Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Kind
  • Gezond

En toen werd ze opgenomen in het ziekenhuis!

~Ik dacht het zal de griep wel zijn, niet wetende dat onze meid (3,5) zo ziek zou zijn ging ik uiteindelijk toch naar de huisarts.

Afgelopen donderdag 21-01-2016 ging ik mijn dochter ophalen van de peuterspeelzaal, daar aangekomen zag ik mijn meisje helemaal huilend zitten, met een heel rood gezichtje. De juffrouw zei direct, volgens mij is ze niet lekker, ze is zo stil en niet zoals ze normaal is.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

29-01-2015, dan is ons meisje gewoon al 2,5!

29-01-2015, dan is ons meisje al 2,5! Wat vliegt die tijd, had iedereen dan echt gelijk? AL die verhalen.....

En dan besef ik pas, dat ze eind deze maand alweer 2,5 is.... mijn kleine baby'tje, mijn kleine poppetje, nu gewoon al een peuter, die je echt wel duidelijk maakt wat ze wilt, 's ochtends wakker word en begint met vertellen, totdat ze weer in haar bedje ligt en gewoon al helemaal alleen naar de wc gaat! Waar blijft de tijd?

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Babyspullen

Winnaar van het 'sophia' Disney prijzenpakket

vandaag kreeg ik bericht! Dat wij een van de winnaars zijn van het 'sophia' disneypakket!

Ik weet nu al 100% zeker dat ons kleine prinsesje dit super leuk gaat vinden! Volgende week dinsdag 29-07-2014 word ze 2 jaar! Dus dat is een extra leuke verassing voor haar verjaardag! Zo benieuwd hoe ze gaat reageren! Zodra het binnen is zal ik wat foto's en een verhaaltje plaatsen!

Artikel lezen
3 Reacties tonen