Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image

Ach, ik doe maar weer eens mee..

Wanneer win je nou eens echt wat? Echt iets groots.. Ik normaal nooit.. maar won onlangs de kinderwagen van Mamaplaats..

Just an ordinary day... een doodgewone donderdag.. Even niksend op een stoel, lekker scrollend door mijn Facebook-nieuwsoverzicht, stuit ik op een berichtje van Mamaplaats. Een 24-uurs actie om een kinderwagen te winnen. Ik ben altijd in voor een gratis gokje.. dus waarom niet! Normaalgesproken doe ik altijd wel mee, maar hoor ik er eigenlijk nooit meer wat van.. juist.. waarschijnlijk net als jou! ;-) Toch wil ik wel mijn best doen op mijn deelname en lees dus goed de eisen door.. Even naar de pagina van Mamaplaats en kiezen uit vier modellen.. daarnaast even invullen wat je uit de Prenatalfolder zou willen kopen. Dat was niet moeilijk! We moesten toch nog een autostoel hebben...dus dat kon ik zo invullen! Alles eenmaal netjes ingevuld, scrol ik weer rustig nietsvermoedend verder...

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ik had hem toch hier geparkeerd?

Dat moment...waarop je erachter komt dat je fiets gestolen is.. Dit overkomt mij toch niet???

Even snel met mijn jongste naar de Albert Heijn.. het is eigenlijk dagelijkse kost voor ons, zo ook vandaag. Hoe heerlijk is het om met je kleintje voor op de fiets dat stukje door het dorp te fietsen, je verse brood en beleg te halen en het thuis samen lekker op te kunnen eten. Dat was precies mijn bedoeling. Alleen...Ik ben halverwege die bedoeling gekomen...zo ongeveer dan.

Artikel lezen
4 Reacties tonen