6 jaar geleden

Ik heb een bruine huid en ik vroeg dat aan de medewerkster in de Mediamarkt want daar is het ietwat goedkoper, en ze wist het niet precies of dat ook een goede werking heeft op mijn huid. Weet jij dat toevallig want ik kan dat niet echt vinden op het internet :) En dit is mijn eerste keer met een apparaat dus ik vind dit heel spannend en jouw artikel erg interessant!

8 jaar geleden

Jaa.. die prijs is flink he! Maar het resultaat is prettig.. vooral nu we het lekkere weer in gaan. Geen omkijken naar scheren! Altijd als we gingen zwemmen bijvoorbeeld, nam ik een scheermesje mee om hier en daar wat bij te werken.. zonder schuim of zeep ging het dan weer irriteren en kreeg je rode bultjes.. Ik heb dit IPL-product eerlijk en open-minded getest en met succes gelukkig.. :-) Lief, je compliment dat ik je ook enthousiast heb gemaakt! :-)

8 jaar geleden

Ik heb jaren geleden de Phillips Lumea uitgeprobeerd. Ook zo'n thuis-IPL-apperaat. Ik vond het erg herkenbaar om jouw bevindingen met het Braun-apparaat te lezen. Alleen die van jou gaat sneller! Ik heb het Phillips-ding aan mijn moeder gegeven, die wel meer geduld heeft (ook met steeds tussendoor moeten opladen..... Zucht). Ik ben zelf weer in de weer gegaan met mijn Braun Sill-Epil. Maar jouw review maakt me wel enthousiast! Maar die prijs.... Wow....