Snap

Ach, ik doe maar weer eens mee..

Wanneer win je nou eens echt wat? Echt iets groots.. Ik normaal nooit.. maar won onlangs de kinderwagen van Mamaplaats..

Just an ordinary day... een doodgewone donderdag.. Even niksend op een stoel, lekker scrollend door mijn Facebook-nieuwsoverzicht, stuit ik op een berichtje van Mamaplaats. Een 24-uurs actie om een kinderwagen te winnen. Ik ben altijd in voor een gratis gokje.. dus waarom niet! Normaalgesproken doe ik altijd wel mee, maar hoor ik er eigenlijk nooit meer wat van.. juist.. waarschijnlijk net als jou! ;-) Toch wil ik wel mijn best doen op mijn deelname en lees dus goed de eisen door.. Even naar de pagina van Mamaplaats en kiezen uit vier modellen.. daarnaast even invullen wat je uit de Prenatalfolder zou willen kopen. Dat was niet moeilijk! We moesten toch nog een autostoel hebben...dus dat kon ik zo invullen! Alles eenmaal netjes ingevuld, scrol ik weer rustig nietsvermoedend verder...

Vanzelf wordt het vrijdagmiddag..ik dacht er al niets eens meer over na! En opeens krijg ik een email binnen op mijn telefoon. Ik lees snel over de titel heen en lees iets van 'gefeliciteerd...blablabla'... Eerste gedachte: spam...net als al die andere honderden mailtjes waar ik tegenwoordig last van heb.. Maar dan lees ik in een flits 'gefeliciteerd' in combinatie met 'Mamaplaats'... Huh...neeee....zou ik dan?? Ergens schiet het nog door mijn hoofd dat er dan in de tekst wel zal staan dat ik niet de winnares ben, maar wel korting krijg op een nieuwe wandelwagen of iets dergelijks.. Snel open ik de mail! Ja hoor!! Dik gewonnen! En snel een afspraak gemaakt om hem op te halen op het kantoor bij de meiden van Mamaplaats zelf!

Dinsdags reed ik naar ze toe.. een ritje van circa 1 uur.. de avond ervoor had ik maar besloten van de nood van het autorijden maar een deugd te maken (ik rij bijna nooit en al helemaal niet een uur lang!)..dus heel wat leuke muziek gedownload en hop....gas erop! Het geluk tegemoet en even de kindertjes achterlatend, tijd voor mama zelf! Eenmaal op kantoor bizar dat ik zomaar even 'binnenval' en serieus een kinderwagen mag ophalen! Het voelde eigenlijk meer als een sollicitatie! Haha.. Maar op weg naar huis toch die wagen achterin de auto.. Hij was echt voor mij

Ondanks dat ik amper hier wat geschreven heb, heb ik beloofd een mooi verhaal erover te schrijven (ik ben al aardig op weg ;-)).. Ik vond het wel DE gelegenheid! Moest alleen even de tijd ervoor vinden..want daar ontbreekt het me de laatste tijd wel een beetje aan met die derde kanjer er sinds kort bij.. 

In de tussentijd heb ik al heel wat ritjes gemaakt! De kleine vent slaapt er lekker in.. mijn luiertas heeft een handige plek aan het stevige frame.. de dagelijkse boodschapjes kan ik goed kwijt in de ruime boodschappenmand.. Zelfs door de smalste gangetjes in de winkels kan ik de kar manouvreren omdat het onderstel zelf ook zo lekker smal is..  Soms zet ik in plaats van de wieg, het zitje op het frame en wandel ik met mijn middelste zoon naar de winkels.. Nu is hij redelijk groot voor zijn leeftijd, maar hij kan er perfect in zitten.. Ik ben er zo blij mee! 

Uiteindelijk..moraal van het verhaal...niet alle winacties zijn dus tijdverspilling... en je hebt toch altijd die ene kans!!! Je zult maar net die ene zijn... Niet sip zijn als je het niet geworden bent, maar vol goede moed volhouden! ;-)

Lieve mensen van Mamaplaats...nogmaals superbedankt voor deze kinderwagen namens mijzelf en de kleine miniman!

7 jaar geleden

Doe(n) ik (en de kleine man) zeker! Op naar mooi weer! :-)

7 jaar geleden

Ja toch!! Dat was het zeker! :-D Dankjewel!

7 jaar geleden

We vonden het super gezellig en wat leuk om te lezen dat de kinderwagen in de smaak valt! Geniet ervan. :)

7 jaar geleden

Dat is dan toch een leuk spam telefoontje;) Geniet er lekker van!!