Terug
Blog header image

Tested! De Braun IPL Silk-Expert!

Voor Lekker in het Leven test ik de Braun Silk-Expert IPL -onthaartechnologie!
nijn81
6 jaar geleden

Ik heb jaren geleden de Phillips Lumea uitgeprobeerd. Ook zo'n thuis-IPL-apperaat. Ik vond het erg herkenbaar om jouw bevindingen met het Braun-apparaat te lezen. Alleen die van jou gaat sneller! Ik heb het Phillips-ding aan mijn moeder gegeven, die wel meer geduld heeft (ook met steeds tussendoor moeten opladen..... Zucht). Ik ben zelf weer in de weer gegaan met mijn Braun Sill-Epil. Maar jouw review maakt me wel enthousiast! Maar die prijs.... Wow....

Mamaenderest
6 jaar geleden

Jaa.. die prijs is flink he! Maar het resultaat is prettig.. vooral nu we het lekkere weer in gaan. Geen omkijken naar scheren! Altijd als we gingen zwemmen bijvoorbeeld, nam ik een scheermesje mee om hier en daar wat bij te werken.. zonder schuim of zeep ging het dan weer irriteren en kreeg je rode bultjes.. Ik heb dit IPL-product eerlijk en open-minded getest en met succes gelukkig.. :-) Lief, je compliment dat ik je ook enthousiast heb gemaakt! :-)

Anoniem
5 jaar geleden

Ik heb een bruine huid en ik vroeg dat aan de medewerkster in de Mediamarkt want daar is het ietwat goedkoper, en ze wist het niet precies of dat ook een goede werking heeft op mijn huid. Weet jij dat toevallig want ik kan dat niet echt vinden op het internet :) En dit is mijn eerste keer met een apparaat dus ik vind dit heel spannend en jouw artikel erg interessant!

Blog header image

your kidding me?!

van rs naar openhart operatie, corona, naar kawasaki

Hi! zoals jullie ik mijn vorige blogs kunnen lezen is mijn dochter geboren met een zeer zeldzame hartafwijking en zijn we er door het rs virus achtergekomen. ze heeft met de leeftijd van 5 weekjes een openhart operatie ondergaan en daarna zijn er nog meerde opnames geweest. Mae is erg vatbaar, meer dan ze dachten helaas. Nu Mae eindelijk een beetje stabiel leek te gaan, kreeg mijn vader spontane blindheid. hij bleek een halsslagader vernauwing van 97% te hebben. je geloofd het niet maar tijdens het operatie gesprek kreeg mijn vader voor het eerst een insult. niet 1 maar 5. verschrikkelijk! hieraan is hij geopereerd en gelukkig goed herstellende. phoe wat was dit heftig! 2 dagen thuis en Mae stopt met drinken en heeft hevige koorts. 11 dagen lang hoge koorts! de dokter blijft zeggen uitzieken, maar mijn dochter drinkt niet meer en hup wij wachten niet meer en gaan weer naar Mae haar afdeling waar ze word opgenomen met de 6e ziekte, een buikinfectie en herpes in haar keel ! herpes like how?!  in eerste instantie verdachten ze Mae van Kawasaki, eerste keer dat we hier van hoorde! maar godzijdank had Mae het niet. Mae geneest snel en we zijn weer thuis, oke dit kunnen we ook weer afstrepen, alles begon in november, we zijn nog geen jaar verder en Mae heeft meerdere malen aan een zijde draadje gehangen, banen zijn verloren gegaan, mijn vader was er bijna niet meer, auto verloren. ik bleek een hart ritmestoornis te hebben. nu moest het toch echt wel genoeg zijn geweest riep iedereen en was ook wat ik dacht, nooit verwacht dat ook mijn zoontje van net 4 de zeldzame ziekte van kawasaki zou hebben ! Hoe dan>! tot 4 weken eerder had ik er nog nooit van gehoord! plus het is zeldzaam en eerst dachten ze dat Mae het had, hoe kan nu Ilay het in godsnaam hebben. Toeval? hadden wij de alarmsignalen en symptonen al moeten weten? mijn zoon, die altijd dag in en uit met mij is geweest , en zn zusje moeder en vader abrupt weken lang moest missen toen zn zusje ernstig ziek was. mijn zoon die al zoveel gezien heeft, zoveel ziekenhuizen voor zijn zusje, zovaak mama kwijt omdat ze snachts naar het ziekenhuis moest. nu lag jij daar, ziek, prikjes hier en prikjes daar, ook jouwn hart.. hoe.. waarom? die vraag moet ik eigenlijk ook helemaal niet meer stellen want het brengt je helemaal nergens. al een jaar lang gebeurd er met ieder die ik het meest lief heb iets met het hart, zeldzame dingen. mijn mooie kindjes wat zijn jullie verdomd sterk zijn! en jullie rocken jullie zelf overal doorheen, en dit zullen we met zijn alle blijven doen ! JIJ WIJ SAMEN

Lieve Ilay, jij redde Mae met het rs virus, anders wisten wij nooit dat Mae haar hart maar voor 9% werkte en hadden we haar dood gevonden..

Lieve Mae, jij redde Ilay door het eerdere vermoeden van kawaski te hebben, anders had het wel heel slecht kunnen aflopen.


we zijn bijna door het jaar heen, door de hel kan je wel zeggen, maar ook weer gezegend! want we leven allemaal stuk voor stuk, maar de pijn, de angst, de trauma's die blijven. we zijn er bijna.. het jaar is bijna klaar op de datum dat dit alles begon.. 

Anoniem
22 minuten geleden

Een nieuw jaar bijna. Met heel veel liefde voor mijn helden.