Profiel Posts (8)
Blog image

Hoe gezond eet jouw kind?

Vorig weekend las ik op Telegraaf.nl dat er veel ondervoede kinderen zijn door de superfoods en TE gezond eten.

Vorig weekend las ik op Telegraaf.nl dat er veel ondervoede kinderen zijn door de superfoods en TE gezond eten. Ook las ik dat kinderen van 1,70m maar 35 kilo wegen... Sodeju, dat zou dus betekenen dat je een geraamte ziet met vel eroverheen! En het lijkt mij zeker niet gezond voor kinderen in de groei. Overal waar TE voor staat is natuurlijk niet goed.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Baby taal

Jimmy is 3 jaar en heeft nog steeds zijn eigen taaltje, met 4x in de week naar de speelzaal gaan en buisjes in zijn oren dachten wij nu zal hij wel een sprong gaan maken

Wij waren blij dat we in april eindelijk door werden gestuurd naar de kno arts, ipv gelijk naar de logopedie. Zijn oren zaten helemaal vol met troep hij was erg doof en moest buisjes hebben en ook zijn neusamandelen moesten eruit, de arts zei weet je wat we doen ook voor de zekerheid zijn keelamandelen gelijk. Ik wil hem binnen 3 weken geholpen hebben.

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image

Update weekend

Zaterdag kwam mijn nichtje Marije uit Den Ham bij ons langs om te winkelen om 11 uur hadden wij (mijn moeder, Inge en Jim) haar van de trein gehaald en zijn we gelijk door naar de stad gereden, daar hebben we even een lekker bakje koffie gedronken, we hadden echt mazzel dat het droog was. 'S avond hebben we een crime avondje gehad met CSI, CSI en ja ja CSI Heerlijk met een hapje en een drankje.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Nacho's Sonora, het recept.

In een Mexicaans restaurant waar wij weleens komen eet ik ALTIJD 1 gerecht en dat is Nacho's sonora. hoe te maken? lees het hier.

Nacho's In een Mexicaans restaurant waar wij weleens komen eet ik altijd 1 gerecht en dat is Nacho's sonora, ik dacht dat kan ik zelf ook gemakkelijk maken, alleen dan minder pittig want bij de Mexicaan begint gewoon mijn neus te lopen van de nacho's haha. Dit is echt een lekker recept voor kinderen want wie mag er nou als avond eten chippies/nacho's? En het is nog eens gezond ook! Bovendien is het ook nog eens snel klaar, ideaal als je kinderen sporten op zo'n handige tijd dat je denkt ahhhh wanneer moet ik dan koken?

Artikel lezen
1 Reacties tonen