Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Help, Sinterklaas komt te vroeg!

Ik haal het spul nog niet in huis voor sinterklaas, zo rond november/december vind ik het vroeg genoeg vertelt SummerBloom. lees verder..

Tsja het is nog maar september maar achterin bij de AH zag ik het al staan hoor de pepernoten en marsepijn etc.

Ik zat vandaag nog te denken goh ik ga lekker met de kinderen herfstcupcakes maken en dan zie je dat sinterklaas spul allemaal alweer liggen, ik vind het allemaal wel erg vroeg hoor!

Ik haal het spul nog niet in huis, zo rond november/december vind ik het vroeg genoeg.

Inge zat pas geleden nog achterin de auto en zei mama Tristan zegt dat Sinterklaas allang dood is, ahhhh jeetje dacht ik wat moet ik nu zeggen?


Sinterklaas

Ik heb niks gezegd en Inge had het er gelukkig ook niet meer over. Ja Tristan is al 9 en zit in groep 5 dus de tijd dat hij er niet meer in gelooft komt eraan. Binnenkort willen Jeroen en ik even gaan uithoren hoe hij echt over Sinterklaas denkt, maar verder wil ik dit gewoon lekker laten gaan.

Er zal misschien een dag komen dat zijn vriendjes het niet meer geloven en dan komt het allemaal vanzelf wel.

Ik denk dat  hij al niet meer gelooft maar als het dichterbij komt gelooft hij er wel weer in want ja die cadeautjes zijn natuurlijk wel erg leuk he!

Jaja kleine kinderen worden groot en jammer genoeg gaat dit allemaal soms TE snel

11 jaar geleden

Ja zo rond de tijd dat sinterklaas tv komt vind het het erg gezellig maar nu echt nog niet. Van de week hoorde ik op de radio al over de club van sinterklaas, gevold door jawel de kerstpakketten pfff

11 jaar geleden

Nou tegenwoordig ligt het er al bijna eind augustus in de winkel, ik vind het ook wel erg vroeg mijn dochter van 3 begon al sinterklaasliedjes te zingen toen ze het zag liggen ze dacht meteen dat de oude man alweer in het land was! Het sinterklaasfeest vind ik geweldig gezellig maar wel pas in december en niet al in de zomer :-)

11 jaar geleden

als de sint er aan komt wordt iedereen weer een beetje kind ;p ook de grote kids of ze wel/niet geloven blijft gezellige tijd. vond het zelf ook wel erg vroeg om de pepernoten te zien, ga het ook nog lekker even niet kopen komt over paar maanden wel