Profiel Posts (5306)
Blog image

Zó vergroot je het zelfvertrouwen van je kind!

5x leuke en creatieve oefeningen voor jou en je kind

Als moeder wil je niets liever dan je kind gelukkig zien. Zelfvertrouwen opbouwen bij je kind is belangrijk voor het geluk. Als je kind voldoende zelfvertrouwen heeft, gelooft hij of zij in zichzelf en in wat hij of zij kan. Kinderen met zelfvertrouwen vinden zichzelf de moeite waard en durven nieuwe uitdagingen aan te gaan. En dat is toch het mooiste wat er is? In dit artikel vind je 5 leuke oefeningen om het zelfvertrouwen van je kind te verbeteren. Spelletjes, tekenen en knutselen om samen met je kind te doen. Vergroot het zelfvertrouwen van je kind op een creatieve manier!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

4x de leukste baby essentials: mix & match!

Dé tip voor kersverse mama's

Babyfever loading …  Als kersverse mama zul je waarschijnlijk veel nieuw spulletjes moeten aanschaffen en heel eerlijk? Dat vind je helemaal niet erg (het is allemaal zo schattig!). Toch kom je er al snel achter dat alles bij elkaar veel geld kost. "Uh iemand nog tips voor goede aanbiedingen?"

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Dít is waarom onze partners op onze ouders lijken

Rustig maar, je bent heus niet de enige

Ja, je leest het goed. We kiezen vaker voor een partner die lijkt op onze vader of moeder, zowel fysiek als qua persoonlijkheid. Je kan tijdens je tienerjaren dus nog zó op je ouders gevloekt hebben, toch is de kans groot dat je prins(es) op het witte paard veel eigenschappen van je vader of moeder heeft. Hoe zit dit?

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Libido vrouw stijgt als man helpt in huishouden

En dat is een win win situatie ;)

Moeders van nu: we willen veel, we moeten veel en het liefst alles tegelijk. Een verantwoordelijke, lieve en gezellige mama zijn, een goede partner zijn, carrière maken en dan ook nog het huishouden bijhouden. Als moeder heb je veel ballen hoog te houden. Deze fysieke en mentale belasting blijft vaak onopgemerkt, maar heeft blijkbaar wel veel invloed op het libido.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Deze eigenschappen heb je sowieso als enig kind!

Ben of heb jij een enig kind? Lees dit!

Ben je enig kind? Of heb je een enig kind? Dan herken je waarschijnlijk de onderstaande eigenschappen! Vaak denken mensen dat enig kinderen een beetje verwend zijn (in sommige gevallen zal dit ook zeker voorkomen!), maar enig kinderen hebben ook veel positieve eigenschappen door de extra tijd en aandacht van hun ouders! Wij hebben deze eigenschappen voor je op een rijtje gezet. Zo begrijp jij jezelf of je kind een stuk beter!

Artikel lezen
4 Reacties tonen