Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Hoogzwanger en seks.. hoe dan?

Ik ben bijna 6 maanden zwanger nu, al behoorlijk dik en ik heb oprecht geen idee hoe ik het op seksueel vlak aan moet pakken...

Nu heb ik het hier niet over dat ik mezelf niet aantrekkelijk vind met deze mega buik en daardoor geen seks wil.. nee het is juist andersom. Ik wil heel graag seks hebben met mijn vriend, maar ik weet gewoon niet hoe! Nu hoor ik sommige mensen denken, hoe bedoel je precies? Nou, dat ik niet weet welk standje we in godsnaam moeten doen om de seks nog een beetje 'comfortabel' te maken...

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

Van seksen op commando naar seksen zonder piemel

Vorige keer vertelde ik over ons 'seks schema'. Nu 2 maanden verder is er heel wat veranderd, maar of dat positief is..?

Al 2,5 jaar probeerde ik en mijn vriend zwanger te worden van een derde kindje. Helaas ging dat niet zo gemakkelijk als we gedacht hadden. Het ging zelfs zo slecht dat we voortaan sekste op commando... Ja, we hadden een seks schema. Lekker libido killing, maar na een tijdje zie je door de bomen het bos niet meer en probeer je alles om toch zwanger te raken. Dus ja, ook ik checkte mijn cyclus en paste daar mooi onze seks momentjes op aan. 

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Seksen op commando, we hebben een 'seks-schema'

Seks is niet langer feest in de slaapkamer, nee seks is nu een verplichting.

Het is iets waar niemand echt graag openlijk over praat 'seks'. Toch begrijp ik niet waarom er zo'n taboe op rust. Ik bedoel, wie doet het niet? Iedereen heeft seks (vanaf een zekere leeftijd wel te verstaan, maar toch). Seks is iets wat je samen brengt met je partner, iets waarvan je geniet, iets intiems, iets wat ongeremd is en spontaan plaatsvindt... althans dat was seks voor mij.

Artikel lezen
12 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Mijn ideale vakantie - winterzon

De vakantie is net ten einde, maar met het lekkere weer buiten zijn mijn vakantiekriebels nog niet verdwenen.

Heerlijk vind ik het om met het zonnetje op de ramen in te doezelen en weg te dromen over mijn ideale vakantie. Afgelopen zomer was fantastisch! Toen zijn we lekker gaan kamperen in het zonnige Zeeland. Door het lekkere weer hebben we het strand plat kunnen lopen, heerlijk! Samen zwemmen, klimmen, klauteren, badmintonnen en als absolute favoriete activiteit pingpongen! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen