Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Mijn ideale vakantie - winterzon

De vakantie is net ten einde, maar met het lekkere weer buiten zijn mijn vakantiekriebels nog niet verdwenen.

Heerlijk vind ik het om met het zonnetje op de ramen in te doezelen en weg te dromen over mijn ideale vakantie. Afgelopen zomer was fantastisch! Toen zijn we lekker gaan kamperen in het zonnige Zeeland. Door het lekkere weer hebben we het strand plat kunnen lopen, heerlijk! Samen zwemmen, klimmen, klauteren, badmintonnen en als absolute favoriete activiteit pingpongen! 

Toch is mijn ideale vakantie net even wat anders dan in de zon bakken, spelletjes spelen met de kinderen en zwemmen om af te koelen. Buiten een zomerzonnetje ben ik namelijk fan van de winterzon :) Mijn ideale vakantie is dan ook een wintersportvakantie met het hele gezin. Als ik mijn ogen dichtdoe zie ik het al voor me; witte bergen vol met zachte sneeuw, de sneeuw lijkt wel heerlijk zacht te zijn, zacht als witte wolken op de bergen... En dan de stoeltjeslift, wankel maar safe brengt het iedereen naar boven. Op de achtergrond hoor je vogeltjes fluiten en op de voorgrond plezier, alleen maar plezier. Lachende mensen en kinderen roetsjen van de berg naar beneden om vervolgens weer de wankele lift omhoog te nemen. 

Oostenrijk is voor mij de ideale bestemming. Lekker met mijn gezinnetje in een houten chalet waar 's avonds na het skiën de kachel ons warm houdt. Samen onder een dekentje met een warme kop thee, nadat ik heel de ochtend en middag met mijn kinderen de grootste lol heb gehad tijdens ons sneeuwballengevecht. We zullen heerlijk slapen onder ons donzen dekbed na een dag vol inspanning. En ik.. ik ga nu verder dromen van deze heerlijke vakantie en ooit zal deze er komen, dat weet ik zeker!