Snap
  • Mama
  • Relatie

Seksen zonder piemel - deel 2

Seks zonder piemel, dat is voor mij al een tijdje de harde realiteit..

Van seksen op commando (een seks schema) naar seksen zonder piemel, dat is even in het kort de samenvatting van mijn 'seks leven' van de afgelopen tijd.

Ik en mijn vriend hadden heel veel moeite met het krijgen van een derde kindje, wat ertoe leidde dat we seks hadden volgens een schema. We hadden seks op commando, afgestemd op mijn cyclus. Na het seks schema te hebben los gelaten werd ik eindelijk zwanger! We konden ons geluk niet op, totdat ik op een avond ineens geen seks meer had met mijn vriend zoals ik gewend was... hij was bang het kindje iets aan te doen.. *zucht*

Resultaat... seks zonder piemel, dus..

Tijdens de vorige zwangerschappen had hij hier geen last van. Ik heb hem dan ook gevraagd hoe dit nu zo ineens wel het geval kan zijn..? Wanneer ik dat vraag geeft hij aan dat de vorige zwangerschappen heel gemakkelijk gingen. Ik was pats boem zwanger en ging (bijna) fluitend de zwangerschap door. Nu, nu ik EIN-DE-LIJK zwanger ben van de derde, gaat het er wat anders aan doe. Ten eerste was het niet pats boem raak en de zwangerschap zelf gaat ook niet zo soepeltjes als de vorige keer. Hij is nu dus bang om iets te 'raken' waardoor het mis gaat en dat wil hij niet op zijn geweten hebben..

In mijn vorige blog vroeg ik om hulp. Ik heb dan ook alle reacties zorgvuldig doorgelezen (1000x DANK ALLEMAAL), en ik heb besloten om hem mee te nemen naar de verloskundige. Het vooruitzicht van de hele zwangerschap seks zonder piemel zie ik namelijk echt niet zitten. Hopelijk kan zij hem goed uitleggen dat hij het kindje echt niets aan kan doen.

Fingers crossed! Mijn hoop is nu gevestigd op de verloskundige ;) DUIMEN.

7 jaar geleden

Die vraagtekens moesten een smiley zijn :-)

7 jaar geleden

Heel veel succes bij de verloskundige! Komt vast goed ????

7 jaar geleden

Sorry maar ik zou begrip hebben voor mijn man. Als ik de hele zwangerschap geen sex wil heeft hij dat ook te accepteren, zoals je bij velen ook vaak hoort. Er zijn best veel mannen die er toch anders over denken wanneer de vrouw toch echt zwanger is. Sommige vinden t eng of raar.

7 jaar geleden

Ik zou dan alleen wel hem vertellen voor de tijd dat je het er met de verloskundige over wil hebben om hem gerust te stellen. Hem daar voor het blok zetten gaat niet werken. Dan overval je hem en zal misschien niet meer echt luisteren naar wat er gezegt word. En daarnaast heb je kans dat hij je dat niet in dank af gaat nemen.