Snap
  • Mama
  • Relatie

Seksen op commando, we hebben een 'seks-schema'

Seks is niet langer feest in de slaapkamer, nee seks is nu een verplichting.

Het is iets waar niemand echt graag openlijk over praat 'seks'. Toch begrijp ik niet waarom er zo'n taboe op rust. Ik bedoel, wie doet het niet? Iedereen heeft seks (vanaf een zekere leeftijd wel te verstaan, maar toch). Seks is iets wat je samen brengt met je partner, iets waarvan je geniet, iets intiems, iets wat ongeremd is en spontaan plaatsvindt... althans dat was seks voor mij.

Seks is vanaf nu een verplichting.

Mijn vriend en ik willen heeeeeel graag nog een kindje. We hebben al 2 heerlijke kinderen en zijn al een tijdje toe aan een derde. Bij de eerste 2 was ik zo zwanger en we dachten dat hetzelfde nu het geval zou zijn, maar niets is minder waar. Na de geboorte van de laatste ben ik alleen maar volle bak bezig geweest met het 'niet zwanger raken'. En nu, nu willen we nog een kind en nu lukt het niet. Al 2,5 jaar zijn we volop bezig met 'zwanger raken', maar het wil maar niet lukken. 

Het is zo frustrerend om van de een na de ander geboortekaartjes in de brievenbus te vinden... het lijkt wel of dat de baby's zo uit de lucht komen vallen. Ik verlang ook naar een kleintje, de geur van een gewassen babyhuidje en de kleine handjes en voetjes. De kleertjes liggen al klaar, maar het kindje laat helaas op zich wachten. De romantiek tussen mij en mijn vriend is ook ver te zoeken op het moment. We hebben namelijk een 'seks-schema', ja je hoort het goed. We hebben seks op vaste dagen en tijden, helemaal afgestemd op mijn cyclus. Oke.. ik klink wel een beetje krankzinnig merk ik en het is ook wel echt een libidokiller, maarja je moet iets. 

Veel mensen zullen denken 'ach zeur niet zo' omdat ik al 2 schatten van kinderen heb, dat begrijp ik en dat mag je ook zeker denken. Maar voor mij is de wens voor een baby zo groot, dat ik het wel even van me af moest schrijven. En natuurlijk wilde ik alle mama's waarbij de seks ook is gedaald tot het dieptepunt even laten weten dat ze niet alleen zijn ;)

6 jaar geleden

ik en mijn vriend wouden ook graag nog eentje erbij. wij seksen en zoenen echt overal waar mensen het ook kunnen zien maar dat ons niet uit wij willen nog gewoon eentje erbij.wij doen er echt alles aan .ik lik zelfs aan zijn piemmel . we neuken ook. wezijn al wel getrouwd

6 jaar geleden

zo vind ik ook . het seks gerust verder . trouwens hoe heet je en je vriend ? zijn jullie getrouwd ? een geheim ,ik hou van seksen en zoenen . doe jullie het ook wel eens in bed ? een derde is ook wel waard hoor .

7 jaar geleden

Weet precies hoe je je voelt. Onze dochter was ook "de 1e x raak" en nu ook al ruim 2 jaar bezig voor een 2e... En het is makkelijker gezegd om het los te laten dan het ook daadwerkelijk te doen... je weet toch wanneer je het vruchtbaarheid bent dat blijft toch in je gedachten... heb ik ook geprobeerd... Ik hoop voor jullie dat het gaat lukken!

7 jaar geleden

Heel herkenbaar !! Zonder proberen was ik 2x zo zwanger maar helaas eindigde die beide in een miskraam. Daarna kwamen de ovulatie testen .. de sex was nog leuk en gebeurde ook spontaan maar ook rond me cyclus, en het werkte zwanger weer 2x maar helaas weer 2 miskramen waarvan de laatste vorig jaar februari met 13 weken. Weg laten halen en onderzoeken gestart waarom het fout ging. Dus dat betekende ook niet zwanger worden tot de uitslag er was. 15 juni kregen we nog een controle echo om te kijken of mijn slijmvlies zich goed herstelde en wat zat daar een baby !! Helemaal niet mee bezig geweest om zwanger te raken en nu heb ik een hele mooie zoon van 6 weken oud. Geef de moed niet op, en desnoods zet het " even " van je af en maak eerst de seks weer iets intiems en spontaan en heel misschien heb je dan volgend jaar je 3e wondertje Liefs,