Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Baby
  • Babyspullen
  • post

Allergisch voor Hello Kitty...

Vanmiddag liep ik door de kleding winkel.. Opzoek naar nieuwe kleren voor dochterlief...

Vanmiddag liep ik door de kleding winkel.. Opzoek naar nieuwe kleren voor dochterlief... (ja het was weer nodig) Her word steeds erger, als ik tegenwoordig tussen de kledingrekken van bijvoorbeeld de CenA kijk zie is steeds meer Hello Kitty kleding tevoorschijn komen.

Artikel lezen
11 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • post_short

Kijk Mama zonder handjes!

daar gaat ze dan 10.5 maanden en ze loopt los.

Dat Fenna snel was met haar ontwikkeling wist ik, dat is mij meerdere malen verteld op het consultatie bureau  Gister was het zo ver, ik hoor haar lachen dus ik kijk wat ze doet. Tot mijn grote verbazing loopt ze van de 1e kant van de kamer mijn kant op zonder zich vast te houden. Ben natuurlijk heel erg trots op mijn meisje dat ze dat al kan met haar 10.5 maanden. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • post

Een wolk van een baby

na 9 maanden een moeilijke zwangerschap te hebben gehad begon de bevalling.

Het is 06-10-2012 08.15 in de morgen. Pff weer wakker, plassen. Op dit moment ben ik 38.4 weken zwanger. Ik klim uit bed en ga naar het toilet. Nog even een beker melk tegen de maagzuur en nog even liggen. Ik lig nog geen 2 minuten of ik voel iets knappen in mijn buik, de vliezen. Ik spring van bed (ik ben werkelijk in tijden niet zo snel uit mn bed gekomen) en waggel met telefoon in mn hand een een spoor van vruchtwater terug naar het toilet. Al zittend op het toilet bel ik de vk. vruchtwater helder; check. Niet meer in bad word mij verteld, douchen mag wel. Na een 15 minuten op de wc te hebben gezeten is de grootste plas vruchtwater er uit, ik bel mijn ouders (we hadden besloten dat ik de bevalling en kraamtijd bij hen zou doen) mijn vader pakt de telefoon op. We zijn in een uurtje bij je. Nog even douchen en de laatste spullen pakken en daar zijn ze al. Mijn vader dweilt nog even al het vruchtwater weg en daar gaan we. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie
  • post

Alleenstaande moeder of toch niet?

Het is allemaal al weer een poos geleden maar toch heb ik besloten mijn verhaal nu met jullie te gaan delen. Om zo misschien andere as. moeders in de zelfde situatie te inspireren

Het was februari 2012, we woonden net 2 maanden samen, en mijn menstruatie bleef uit. Ik voelde mijn lichaam veranderen. Toch maar een test doen? De eerste test negatief, opzich wel een opluchting want we waren nog helemaal niet van plan zwanger te raken. Mijn toenmalige vriend zat nog op school en financieel hadden we het niet breed. 

Artikel lezen
15 Reacties tonen