10 jaar geleden

Je hebt je hart gevolgd, dan is de keus altijd goed! En bekijk 't ook van de positieve kant; je hoeft je kind niet om 't weekend af te geven, geen discussies te voeren over de opvoeding, krijgt alle knuffels en kusjes en ga zo maar door ;-)

10 jaar geleden

ik vind het supergoed van je dat je het alleen doet. Ik heb hetzelfde als jou meegemaakt en ik weet dat het erg moeilijk is om alles alleen mee te maken, ik heb om veel steun van mijn familie gehad tijdens de zwangerschap. Ik wens je nog veel geluk samen met je kleintje

10 jaar geleden

Fijn om te horen dat er meer mensen zijn die de zelfde beslissing hebben genomen als dat ik heb gedaan. Heb heel erg zitten twijfelen of ik er wel goed aan gedaan heb om haar vader bij dr weg te houden en niet gewoon een proces had moeten aanspannen tegen hem. Maar denk dat ik de juiste beslissing heb gemaakt. Het is inderdaad wat je zegt liever geen vader als een slechte vader. Fijn dat het bij jou allemaal goed is gekomen en je een leuke man/ vader hebt nu. Hier zien we wel wat de toekomst gaat brengen.

10 jaar geleden

Ik vind het super goed van je dat het alleen doet. Het zal inderdaad niet altijd even gemakkelijk zijn. Jammer dat je je "vrienden" heb leren kennen en daar geen steun van hebt gehad. Geniet maar lekker van je dochter. Ik weet zeker dat je daar veel liefde van krijgt.