Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Zwanger

Daar gaan we, Poging #1

Ennnnnnn we zijn los! Poging #1 is in werking gezet nu afwachten geblazen.

Het leek voor mij eeuwen te duren, maar het is zover: we proberen samen zwanger te raken. Waar ik eerder al meerdere blogs heb geschreven over mijn nesteldrang, is het dan nu eindelijk zo ver. We zijn begonnen met de foliumzuur en gestopt met de pil. We letten extra goed op de juiste voeding en laten de dingen liggen die worden afgeraden. Allemaal veranderingen voor een goed doel. Een heel goed doel, een mini P of een mini L. 

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

ssssssssst een geheim, moet een geheim blijven

De grote dag dat ik stopte met de pil was aangebroken, nu dog die andere grote dag aanbreken.

Een tijdje geleden hebben we de datum besloten waarop we gingen stoppen met de pil, 3 weken voor de beruchte dag, ben ik al begonnen met het slikken van de foliumzuur + vitamine D tabletten. Inmiddels is die GROTE dag al aangebroken en lach ik iedere ochtend nog eventjes naar mijn lege strip van de pil. Verleden tijd, bitches, bijt ik de strip anticonceptie toe! En goodmorning foliumzuur. ;) Ieder ontbijt waarbij ik steevast het tablet inneem, voel ik een geluksmomentje. 

Artikel lezen
27 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

It's the final countdown!

Ja hoor, het aftellen kan beginnen. Ik ben aan mijn een na laatste strip van de pil begonnen. Nog 40 pillen/dagen te gaan.

Opstaan was nog nooit zo makkelijk. Nu ben ik sowieso een "rise and shine" type, waar P nogal de boze stiefmoeder van Assepoester is rond dat tijdstip. Iedere ochtend kijk ik er dus opnieuw naar uit om weer de pil te mogen nemen. Nog maar een dikke maand, 6 weken, 40 dagen.... Hoe je het ook benoemt, het komt steeds dichterbij. En nee, het is niet het geval dat we dan op vakantie gaan. Een vele mooiere reis wordt dit, een reis van ten minste negen maanden! Of we na die 40 dagen meteen op het vliegtuig mogen stappen is nog maar de vraag. Als ik zo rond snuffel op Mamaplaats, lees ik dat het toch vaak voorkomt dat je minimaal een jaar aan het proberen bent. Dan heb ik het nog niet over die schrijnende gevallen, dat zijn de blogs die ik met tranen en een tissue lees. Ik hoop zo dat dit ons bespaard blijft, maar dat hebben we niet zelf voor het zeggen. Dan lukte het namelijk bij iedereen bij de eerste poging. Hoe mooi zou dat zijn! 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Blacklist, maar dan anders...

The blacklist, de hitserie die we samen volgen. Nu heeft P een eigen blacklist......

The blacklist, leuke serie voor beide partijen. Voor diegene die de serie niet kennen. De serie draait om een gezocht persoon die al vele misdaden op zijn naam heeft staan en een blacklist heeft. Op die blacklist staan grote namen die net zo'n grote misdaden hebben begaan. Alleen in dit geval heeft de hoofdpersoon met ieder nummer op de blacklist zelf ook nog een appeltje te schillen. 

Artikel lezen
10 Reacties tonen