Blog header image

It's the final countdown!

Ja hoor, het aftellen kan beginnen. Ik ben aan mijn een na laatste strip van de pil begonnen. Nog 40 pillen/dagen te gaan.

Opstaan was nog nooit zo makkelijk. Nu ben ik sowieso een "rise and shine" type, waar P nogal de boze stiefmoeder van Assepoester is rond dat tijdstip. Iedere ochtend kijk ik er dus opnieuw naar uit om weer de pil te mogen nemen. Nog maar een dikke maand, 6 weken, 40 dagen.... Hoe je het ook benoemt, het komt steeds dichterbij. En nee, het is niet het geval dat we dan op vakantie gaan. Een vele mooiere reis wordt dit, een reis van ten minste negen maanden! Of we na die 40 dagen meteen op het vliegtuig mogen stappen is nog maar de vraag. Als ik zo rond snuffel op Mamaplaats, lees ik dat het toch vaak voorkomt dat je minimaal een jaar aan het proberen bent. Dan heb ik het nog niet over die schrijnende gevallen, dat zijn de blogs die ik met tranen en een tissue lees. Ik hoop zo dat dit ons bespaard blijft, maar dat hebben we niet zelf voor het zeggen. Dan lukte het namelijk bij iedereen bij de eerste poging. Hoe mooi zou dat zijn! 

Waar ik normaal gesproken zelden tot geen alcohol drink, is het vanaf nu geheel uit mijn bestaan geschrapt. Alle vitamine pillen uit de medicijnkast heb ik maar meteen opgemaakt. Ja, ik ben een echte kwakzalver. Iemand die pillen heeft voor;

- Huidverbetering

- Nagelverbetering

- Haarverbetering

- Vitamine C bruistabletten

- Vitamine B tabletten

- Magnesium pillen

Allemaal ooit laten aansmeren of laten aanraden door de kapster, nagelstyliste, schoonheidsspecialiste enz. Allemaal netjes opgemaakt zodat ik over 2 weken kan beginnen met de foliumzuur tabletten. Ik las dat het niet altijd goed is in combinatie met andere medicijnen/pillen. Alles voor een gezonde baby over een tijdje, alles wat je nog enigszins in eigen hand kan hebben.

Wordt het een jongen, wordt het een meisje? Over de meisjesnaam zijn we het helemaal eens, de jongensnaam is nog even wat moeilijker. We hebben allebei een andere naam op de eerste plek staan. De naam die P heeft is een mooie naam, maar staat al 3 jaar in de top 10 van jongensnamen. Dat vind ik jammer, zelf houd ik meer van unieke namen. Van de meisjesnaam en jongensnaam ( mijn keuze ) heb ik al een letterslinger gemaakt in leuke, felle kleuren. Nu nog even wegstoppen bij de babykleertjes en dan hopelijk zo snel mogelijk op mogen hangen in de babykamer. 

 

Lindsy83
6 jaar geleden

Een spannende reis die jullie gaan maken! Hopelijk bereiken jullie snel je doel! Ik gun het je van harte!

LVC
6 jaar geleden

Lief van je Lindsy!

Just a girl
6 jaar geleden

Heel spannende periode voor jullie Ik ga duimen voor Julie! Liefs