Profiel Posts (12)
Blog image

Het beste voor je kind

Tsja, wie wil dat nu eigenlijk niet? Nu mijn dochter meer dan een jaar oud is, heb ik eindelijk eens voor mijzelf de balans opgemaakt.

Ik wilde graag borstvoeding geven en heb zes maanden gekolfd omdat gewoon voeding niet lukte. Achteraf vraag ik me nu af wat mij bezielde. Alsof flesvoeding gootsteenontstopper zou zijn. Wat was er met mij, nuchtere en kritische dame, gebeurd dat ik me zo mee heb laten slepen? Tsja, ik wilde het beste voor mijn kind (en nu nog steeds hoor!

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Tutorial gipsbuik; afwerken met kant

Wat fijn dat jullie hebben meegedacht over de afwerking van de gipsbuik! Hieronder een tutorial over de afwerking.

De gipsbuik heb ik eerst helemaal met voorstrijk behandeld. Gips neemt nogal wat vocht op en ik was bang dat ik anders aan het verven zou blijven. In plaats van gewone muurverf smeren heb ik een spuitbus gebruikt. Het is veel sneller en geeft eveneens een prachtig effect.

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image

EHBO voor baby's en kinderen

Kind met paarse vinger? Draadje niet doorknippen. Check, dat wist ik! Schoonmaakmiddelen achter slot en grendel? Check! Keuken onbereikbaar

Gisteren heb ik dan eindelijk mijn diploma EHBO voor baby’s en kinderen behaald. Eindelijk in de zin van, ik had het altijd al een keer willen doen. Na drie dagen pech (zaterdag: tand door lip, zondag: tegen het hobbelpaard gevallen en maandag: kind van het bed gevallen) was ik blij dat ik aan het eind van de week de cursus zou gaan volgen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen