Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Kind

Onze zoon (14mnd) Wil niet meer in de Buggy

Sinds dat hij 11 maanden is wil hij niet meer in de buggy, zodra we hem vast zetten  is het gillen brullen en heel hard huilen. Lees hier meer>>

Leuk!  Het is vrijdagmiddag en stralend mooi weer! Tijd om even te wandelen en de markt over te gaan met m`n zoontje Léon (14 mnd) NOT! Sinds dat hij 11 maanden is wil hij niet meer in de buggy, zodra we hem vast zetten  is het gillen brullen en heel hard huilen. Soms lukt het een half uurtje maar langer dan dat helaas niet. Ik heb al een andere Buggy aangeschaft, speelgoed eraan vast gemaakt, naast hem lopen in plaats erachter maar het werkt niet. Als ik advies vraag aan het CB, dan zeggen ze laat hem maar achter de buggy lopen, maar als ik dan zeg dat hij nog niet echt los kan lopen, valt er een stilte.. en het enige wat ik dan krijg te horen "pittig mannetje hoor"  Erg frustrerend! Laten huilen heb ik ook al geprobeerd, maar ook dat ie niet altijd haalbaar (volle winkel, o.i.d.)  Ik ben wat de Buggy betreft aardig wanhopig. Soms denk ik gewoon dat hij de wereld wil ontdekken, soms denk ik dat ie aan het testen is, en soms denk ik dat hij simpelweg niet vast wil zitten. Ben ik de enige met dit probleem of is dit een "fase?"  Mocht iemand nog tips hebben dan hoor ik ze graag!

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • zwangerschap
  • Bevalling
  • ziekenhuis
  • Miskraam

Het heeft allemaal zo moeten zijn..

5 Januari 2011. Na 7 maanden gestopt te zijn met de pil hebben we eindelijk een positieve zwangerschapstest! Wat waren we blij! We fantaseerden hoe het zou zijn met z’n drieën! Ergens had ik wel een beetje een raar gevoel in mijn onderbuik als we het er over hadden en na een week snapte ik dat gevoel, want ik begon te vloeien.. Een miskraam! Na 2 weken vloeien en veel pijn besloot ik naar de huisarts te gaan. Ze onderzocht me inwendig en vertelde me dat het inderdaad een miskraam was en dat het allemaal wel goed verliep..

Artikel lezen
4 Reacties tonen