11 jaar geleden

Bedankt voor jullie lieve reactie`s! This ook allemaal erg bizar, en juist doordat het allemaal zo gegaan is, beseffen en waarderen we het "leven" alleen maar meer! En onze Léon.. daar genieten we elke dag zo ontzettend veel van! hij is zo lief, vrolijk en tevreden! onze grote trots! elke avond voordat ik zelf ga slapen kijk ik even in zn bedje en dan kan ik wel huilen van geluk zo kostbaar dat kleine hummeltje! Léon heeft van de zwaarste dag in ons leven de mooiste gemaakt! En ook ik ben er van overtuigd dat het allemaal met elkaar te maken heeft, en het echt zo heeft moeten zijn:) dank jullie wel meiden! Dit doet me goed!

11 jaar geleden

ik heb je verhaal nu een paar keer gelezen en weet eigenlijk niet zo goed wat ik er op moet antwoorden. Ik was al weer weggeklikt toen ik dacht ik wil het toch met je delen dat je verhaal me zo raakt dat ik er stil van word!

11 jaar geleden

JEETJE MEIS wat heftig. Idd het heeft zo moeten zijn. Je hebt wel wat pech gehad (hoe kunnen ze die buitenbaarmoederlijke niet zien als je ze erop wijst en hoe kunnen ze het infuus nou niet stopzetten als je niet meer verder mag) en veel pijn geleden maar oh wat zullen jullie nu toch gelukkig zijn met jullie Léon. Wel bijzonder dat de baas van je vriend nog "gewacht" heeft tot jullie blijde nieuws. Geniet van jullie geluk en hopelijk kun je het overlijden van jullie ongeboren kindje en de baasvriend een plek geven. Dat jullie veel liefde en geluk krijgen

11 jaar geleden

Dit is wel heel bijzonder. Volgens mij is het echt zo dat jij een mama moest worden en ik denk dat de zwangerschappen hoe raar het ook klinkt iets met elkaar te maken hebben gehad. Hoe mooi is het om op die datum te bevallen van een zoontje, terwijl je een jaar ervoor op die datum eigenlijk echt afscheid hebt moeten nemen van twee kindjes. Dit is een nieuwe start. Ik hoop dat je hier ook echt van kan genieten en dat er een pijnlijk stukje op een hele mooie manier een hele mooie plek/ betekenis heeft gekregen.