Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Lieve Léon

Lieve Léon! Morgen ben je alweer een half jaar, een half jaar waar we met z`n 3en alweer heel veel hebben meegemaakt!

Lieve Léon!

Morgen ben je alweer een half jaar, een half jaar waar we met zn 3en alweer heel veel hebben meegemaakt! Ik zal nooit de dag vergeten dat jij bent geboren. het was heftig, maar toen ik jou in mn armen kreeg, en je in je ogen keek wist ik dat jij het mooiste bent wat me ooit is overkomen.. Je bent zo mooi, zo lief zo perfect! Elke dag hou ik meer van je! ik ben zo ontzettend verliefd vertrouwd en apetrots! Ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt, je bent immers een deel van ons. Ik kan me niet eens meer voorstellen een leven zonder jou!

Elke ochtend om 7.00 uur het mooiste momente van de dag, hoor ik gebrabbel uit je slaapkamer komen, en als ik dan in je kamertje kom krijg ik een gigantische glimlach van jou dat ik wel kan huilen van geluk! En als je s`avonds ligt te slapen in je bedje, kan ik wel uren naar je kijken, je kleine handje vasthouden genietend van het mooiste bezit!

Léon jij bent alles in ons leven, papa en mama zijn apetrots op jou! Je bent zo lief, grappig en mooi! De tijd vliegt voorbij, maar we genieten elke seconde van je!

We Love you!

11 jaar geleden

Klinkt heel erg bekend. Erg mooi geschreven :)