Profile icon Profiel News icon Posts (9)
Blog image
  • Kind

Kinderfeestje met of zonder cadeaus?

Ik was laatst op een kinderfeestje waarbij de peuter in kwestie overladen werd met cadeaus. Dure cadeaus. Ik vond dat best ver gaan....

Het duurt nog even voordat Leah haar eerste kaarsje mag uitblazen, maar de laatste tijd hebben we best veel kinderfeestjes van kinderen van bevriende stellen. Het valt me op dat veel kinderen op hun verjaardag overladen worden met cadeaus. Soms ook hele dure cadeaus. En of ze er blij mee zijn? Ik vraag het me serieus af. Ik zie die kinderen vaak alleen maar jengelen, papier wordt van het cadeau afgescheurd en daarna kijken ze er niet naar om.

Artikel lezen
40 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Babyhapjes - hoe doen jullie dat?

Leah heeft nu interesse in groente en fruithapjes. Maken jullie die zelf of geven jullie potjes?

Mijn meisje is er eindelijk klaar voor...groentehapjes en fruitprakjes. Maakten jullie die altijd zelf of kochten jullie gewoon een potje? En als je dan zelf iets maakt, wat maak je dan? Ik kook telkens maar dezelfde prakjes. Lijkt zo simpel babyvoeding, maar ik heb maar weinig inspiratie.

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Voedingsschema- wat moet ik doen?

Leah drink nog aan de borst, maar volgens het consultatiebureau moet dan op vaste tijden en moet Leah al vast voeding krijgen

Zoals jullie in mijn profiel kunnen lezen ben ik sinds maart moeder van Leah. Het gaat best goed, maar waar ik erg mee stoei is haar voedingsschema. Ik krijg van het consultatiebureau te horen hoeveel ze moet drinken en wat ze aan vaste voeding moet krijgen, maar dat is niet wat ze krijgt.

Artikel lezen
37 Reacties tonen