's avatar
7 jaar geleden

Van mijn oudste maakte ik alles vers. Als handleiding gebruikte ik het infoboek van kind&gezin (het consultatie bureau in België). Daarmee ging ik aan de slag met mijn babycoock. Ik begon met 1 soort groente zodat hij de smaken zou leren kennen. Ik vroor porties in, en had een mooie voorraad. Sommigen vriezen de papjes in in flexibele ijsblokvormen: Dan kan je de hoeveelheid het moment zelf bepalen en je kan ook smaken mengen. Fruit smeet ik het moment zelf in de blender of maakte ik op voorhand om mee te nemen. Als hij ouder werd had ik een handige pot van tupperware met een rasp bij, met een vork erbij kon ik zo een papje maken op verplaatsing. In ieder geval: No stress. Zoals met alles is het belangrijkste dat je doet wat voor jou en jouw kind het beste past.

's avatar
7 jaar geleden

Hey! Ik maakte wat dingetjes zelf, dan kookte ik een aantal hapjes tegelijk die ik in de vriezer bewaarde. Maar op drukke (werk) dagen gebruikte ik ook potjes. Ik vond in het begin, als het nog maar om lepeltjes ging zo zonde om zoveel moeite tedoen. Pas toen het echt een vervangende maaltijd werd ben ik meer zef gaan maken Het boek opperdepop van albertheijn is hier (nu 14 maanden) nogsteeds favoriet! En de website: kokenvoormijndochter! (Die Lasagna is nu echt een hit hier) Ik heb 3 jongens en vooralsnog eten ze bijna alles! Succes!

's avatar
7 jaar geleden

Ik heb heel veel zelf gemaakt, veel opgezocht op internet, het boek easy peasy heeft mij ook veel geholpen! Daar heb ik heel veel recepten uit gehaald, & nog steeds! Er staan ook lekkere recepten voor ons in! Ons mannetje eet nu alles! Hoop dat het ook zo blijft! :)

's avatar
7 jaar geleden

je hebt het boek 365 recepten voor baby's peuters en kleuters op bol.com ik moet hem nog bestellen maar een vriendin van mij heeft hem erg leuke en gezonde receptjes! ik zelf heb nu toch potjes staan: babylove bio van de DM uit duitsland ach ze worden daar ook groot op ;)