Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • bad
  • pijnbestrijding
  • hypnobirthing

De geboorte van Ravi, een HypnoBirthing ®

In mijn beroep als kraamverzorgster heb ik al heel wat geboortes gezien. Sinds januari ben ik gestart met het geven van de cursus HypnoBirthing®

In mijn beroep als kraamverzorgster heb ik al heel wat geboortes gezien en begeleid. Sinds januari ben ik gestart met het geven van de cursus HypnoBirthing ®. Ik zal hier een volgende keer over schrijven.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Kinderwens
  • affirmatie

Affirmaties bij kinderwens

Affirmaties zijn  eigenlijk niets meer dan een steeds terugkerende positieve gedachten!

Wat is een affirmatie nu eigenlijk?

Een affirmatie is  eigenlijk niets meer dan een steeds terugkerende positieve gedachten! Dat kan een zin zijn een wens maar ook een zin uit een liedje. Het maakt niet uit, als je deze affirmatie maar steeds terug haalt gaat die energie steeds sterker worden dan de negatieve onderstroom.

Is dit makkelijk om te doen?

Affirmaties gebruiken is makkelijker gezegd dan gedaan. Zodra je bijvoorbeeld tegen jezelf zegt ik wil NIET MEER BANG ZIJN creëer je eigenlijk iets wat je niet wilt, en dat is dus WEL BANG ZIJN. Gek hè? Edith Hagenaar heeft prachtige affirmaties ingesproken en dan hoef jezelf niets meer te verzinnen! (ook voor de partner).

Affirmaties die helpen bij zwanger worden

Probeer jij al langere tijd zwanger te worden? Er zijn speciale affirmaties die helpen om blokkades en negatieve overtuigingen rondom zwanger worden op te heffen en om te zetten naar positieve, gezonde, krachtige gedachten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over affirmaties en de speciale affirmaties voor het zwanger worden op de site van Edith Hagenaar: www.palaysia.com/affirmatie/zwangerwordenaffirmaties. Edith Hagenaar heeft hier prachtige affirmaties ingesproken en dan hoef jezelf niets meer te verzinnen! (ook voor de partner).
Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Kinderwens
  • energetisch

Wie gaat er nu naar een energetische coach bij kinderwens?

In het begin werkte ik nog met folders om mijn werk als energetische coach te promoten, maar ik merk steeds meer dat mond op mond de beste reclame is.

In 5 jaar tijd heb ik mijn praktijk zien uitgroeien van 3 á 4 stellen per maand tot meerdere stellen per week. In het begin werkte ik nog met folders om mijn werk als energetische coach te promoten, maar ik merk steeds meer dat mond op mond de beste reclame is. Er komen ouders die al jaren een onvervulde kinderwens hebben soms al in het medische circuit terecht zijn gekomen, er komen ook ouders die de hoop al eigenlijk hebben opgegeven, maar ik krijg ook hele jonge stellen die nieuwsgierig zijn naar mijn werkwijze.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Kinderwens
  • energetisch

Wat is een energetische coach bij kinderwens?

Wat is een energetische coach bij kinderwens? Stel deze vraag en iedereen heeft daar zijn eigen beeld bij.

Wat is een energetische coach bij kinderwens? Stel deze vraag en iedereen heeft daar zijn eigen beeld bij. Energetisch heeft allang niet meer het plaatje van de geiten wollen sokken vegetarisch of vooral zweverig, niet met beide benen op de aarde. Gelukkig maar! De tijd dat ik mij moest verdedigen is voorbij!

Artikel lezen
7 Reacties tonen