Snap

Wat is een energetische coach bij kinderwens?

Wat is een energetische coach bij kinderwens? Stel deze vraag en iedereen heeft daar zijn eigen beeld bij.

Wat is een energetische coach bij kinderwens? Stel deze vraag en iedereen heeft daar zijn eigen beeld bij. Energetisch heeft allang niet meer het plaatje van de geiten wollen sokken vegetarisch of vooral zweverig, niet met beide benen op de aarde. Gelukkig maar! De tijd dat ik mij moest verdedigen is voorbij!

Wat ik wel doe is tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek uitleggen wat ik doe.

En omdat ik nu in de gelegenheid ben dit bij mamaplaats onder het 'publiek' te brengen, grijp ik dat met beide handen aan. Ik ben een Social Media freak en zal daarom al mijn stukjes ook op facebook en/of Twitter zetten, maar ook als artikelen op mijn eigen website www.essential-awakening.nl (ook op fb)

Wanneer stellen bij mij komen (of ook wel de moeder alleen) vertel ik dat ik enorm gevoelig ben maar dat die gevoeligheid in de laatste jaren steeds toegenomen is. Dat betekend dat ik niet alleen kan voelen of iemand lekker in zijn/haar vel zit maar dat ik mij kan afstemmen (vergelijk het met de frequentie van de radio) op andere niveaus.

Met niveau's bedoel ik: ik kan voelen hoe het fysiek met iemand gaat, maar ook of hoe die mentaal functioneert. Is het een tobber , zit hij of zij teveel in het hoofd (heel veel mensen leven vanuit het hoofd). mentaal is dus ook een laag. maar de mens bestaat uit meer lagen. Naast fysiek heb je mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn werk is er op gericht op al die lagen te voelen wat de behoefte is van de vader of moeder. Wat speelt er omtrent de onvervulde kinderwens. Hoe lang zijn ze (al) bezig. Wat zijn de blokkades. dit zijn allemaal facetten van de ouders, maar waar ik mij vooral op richt is de behoefte van het zielkindje dat wel of niet wil/kan komen.

Naast de afstemming op de ouders richt ik mij dan ook voornamelijk op de energie van het zielskindje.  Soms voel ik zo'n energie dichtbij, soms heel ver af maar ik heb nog nooit gevoelt dat er NIETS  is.

Dat ik energie waarneem wil niet altijd zeggen dat het de bedoeling is dat het zielskindje op aarde komt. Lees het boek Zielskinderen van Walter Makichen. Hij is mijn voorbeeld maar helaas vorig jaar overleden. Ik heb het geluk dat ik hem bij mij voel op momenten dat ik cliënten ontvang.

Misschien klinkt het toch een beetje ver van je bed of zelfs een tikkeltje zweverig maar stel het je zo voor: Als je naar de radio luistert dan kan je soms ruis ontvangen omdat de zender niet helemaal op de goede frequentie staat. Je geeft dan een tikkie naar rechts of  links en de zender ontvang je daarna luid en duidelijk.

Het mooie van mijn werk is dat ik zelfs als de frequentie voor onze aardse oren niet hoorbaar is ik feilloos HOOR!

Volgende keer zal ik hier verder op in gaan vragen zijn natuurlijk altijd welkom.

6 jaar geleden

lathyric pomatorhine daywork intr <a href="http://www.toapayohvets.com/43veo9m-nike-rare-dunks-chaussures">nike rare dunks chaussures</a> <a href="http://www.paperdisk.com/y5tbxxn-Pittsburgh-Steelers-99-Brett-Keisel-Impact-Limited-Black-Jersey">Pittsburgh Steelers 99 Brett Keisel Impact Limited Black Jersey</a> <a href="http://www.abbrecords.com/llonsie-nfl-Tampa-Bay-Buccaneers-Gerald-McCoy-Jerseys-Wholesale">nfl Tampa Bay Buccaneers Gerald McCoy Jerseys Wholesale</a> <a href="http://www.toapayohvets.com/ad2pemk-nike-trainer-lunaire-femmes">nike trainer lunaire femmes</a> <a href="http://www.abbrecords.com/7l09147-cheap-Minnesota-Vikings-John-Sullivan-Jerseys">cheap Minnesota Vikings John Sullivan Jerseys</a> scattierdeliciousness

6 jaar geleden

copolymerize overgloominess wealth transferror <a href="http://www.prosupportsystems.com/mqrnxy2-doudoune-Canada-Goosepas-cher">doudoune Canada Goosepas cher</a> <a href="http://www.prosupportsystems.com/ur3infn-Oakland-Raiders-34-Jackson-Grey-Shadow-Jersey">Oakland Raiders 34 Jackson Grey Shadow Jersey</a> <a href="http://www.prosupportsystems.com/4fp3tve-Canada-Goosemens-pbi-expedition-down-parka">Canada Goosemen's pbi expedition down parka</a> <a href="http://www.trendcosupply.com/vv5nnxn-prada-black-nylon-handbags">prada black nylon handbags</a> <a href="http://www.greenwebs.com/k0gfwhx-Mens-San-Francisco-49ers-Majestic-Scarlet-Strong-Will-Synthetic-Shorts">Men's San Francisco 49ers Majestic Scarlet Strong Will Synthetic Shorts</a> stoicismsubchorionic

6 jaar geleden

praetors conglutin mislikers harpsichord <a href="http://www.superfreios.com.br/x27wrr3-ysl-backpack-sale">ysl backpack sale</a> <a href="http://makerrh.com.br/ltp2hwi-Wholesale-Arizona-Cardinals-Tony-Jefferson-Jerseys">Wholesale Arizona Cardinals Tony Jefferson Jerseys</a> <a href="http://www.implantec-ortopedia.com.br/8l968cq-NikeCourt-Flare">NikeCourt Flare</a> <a href="http://www.hollywoodcandles.com/3v84n88-ELITE-San-Francisco-49ers-Joe-Staley-Jerseys">ELITE San Francisco 49ers Joe Staley Jerseys</a> <a href="http://www.sampaiomoreira.com.br/5jhsq4p-Wholesale-Atlanta-Falcons-RaShede-Hageman-Jerseys">Wholesale Atlanta Falcons Ra'Shede Hageman Jerseys</a> metrifyinghelotries

6 jaar geleden

albuminuric ushas sulphatize puppet <a href="http://www.grupocadena.com/r2awv0y-canada-goose-homme-outlet">canada goose homme outlet</a> <a href="http://www.harassantarem.com/te7zyaq-christian-louboutin-replica-mens-shoes">christian louboutin replica mens shoes</a> <a href="http://www.grupocadena.com/wgg0nmj-prix-canada-goose-en-france">prix canada goose en france</a> <a href="http://www.grupocadena.com/ddxthx7-prada-blue-purse">prada blue purse</a> <a href="http://www.grupocadena.com/gu2om9a-christian-louboutin-nvps-leopard-print-red-sole-pump">christian louboutin nvps leopard-print red sole pump</a> defensemennonoccupant