Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wie gaat er nu naar een energetische coach bij kinderwens?

In het begin werkte ik nog met folders om mijn werk als energetische coach te promoten, maar ik merk steeds meer dat mond op mond de beste reclame is.

In 5 jaar tijd heb ik mijn praktijk zien uitgroeien van 3 á 4 stellen per maand tot meerdere stellen per week. In het begin werkte ik nog met folders om mijn werk als energetische coach te promoten, maar ik merk steeds meer dat mond op mond de beste reclame is. Er komen ouders die al jaren een onvervulde kinderwens hebben soms al in het medische circuit terecht zijn gekomen, er komen ook ouders die de hoop al eigenlijk hebben opgegeven, maar ik krijg ook hele jonge stellen die nieuwsgierig zijn naar mijn werkwijze.

Die werkwijze is uniek. Iedereen is anders, heeft andere vragen en zitten in andere processen. De ouders gaan altijd blij naar huis maar niet altijd met de bevestiging dat het kindje heel dichtbij is. Een enkel keer voel ik dat het kindje zo dichtbij is dat er eigenlijk al van een zwangerschap gesproken kan worden. Ik ben altijd heel eerlijk als ik de aanwezigheid wat verder voel of helemaal niet! Ik ga dan kijken wat er nodig is of vertel de ouders wat ik voel. Meestal is het een bevestiging.

Ik heb zelfs een keertje gehad dat ik een blokkendoos zag  met een rode deksel en gaten het bleek bij haar ouders te staan.  Bij dezelfde ouders gaf ik precies door waar het wiegje zou staan en dat er een cd recorder naast stond en dat er een speciale kinder cd op  gezet moest worden. Alles klopte en deze moeder is vorige week moeder geworden.

Moet je er in geloven? Dat is ook een vraag die ik vaak te horen krijg.

Ik werk met een gratis intake gesprek van een half uur, als het niet klikt (is nog nooit gebeurd) ga je weer lekker naar huis. En anders ga ik door met een sessie van half uur of uur als ouders van verre komen. Heel vaak is 1 sessie al voldoende, maar ik merk ook steeds meer dat mensen het fijn vinden feedback te krijgen in hun zwangerschap of preconceptietijd.

Mensen worden bewuster, ik merk dat vooral aan de reacties. Het is lang geleden dat mijn werk niet serieus werd genomen zoals ik al in mijn vorige blog noemde. Zelfs vaders die mee komen zitten soms met tranen in de ogen als ik een boodschap heb voor hun of als ze een groet krijgen van een overleden dierbare.

Dood en leven gaan hand in hand, soms voel ik de aanwezigheid van een oma opa of 1 van de ouders die over is gegaan. Ik mag ze dan een beetje troosten met woorden die ze goed doen!

Communiceren met het zielskindje kan je leren of eigenlijk kunnen we het allemaal maar hebben dat afgesloten. Na een sessie gaat het bewustwording proces wat sneller krijgen de ouders inzichten.

En daar wordt ik weer blij van!