Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Kind

de week doormidden en de tijd rent vooor ons uit

Het is nu alweer woensdag, nog 3 nachtjes en het weekend staat alweer voor de deur.

Nog 1 nachtje en de week is bijna weer doormidden. sinds ik moeder geworden ben gaan de weken echt zo snel voorbij en ik vindt het allemaal TE snel gaan. Eerst heb je een bay, je knippert met je ogen en ze zijn aan het peuteren en nu is het bijna zover, nog 1 maand en mijn kleine meid gaat naar school. Elke dag met haar tasje op pad, leuke dingen gaan doen. Tekenen, spelen, knutselen,, leren stil zitten en bovenal "genieten"van het kind zijn en "genieten"ddat je dingen leert. Mijn allereerste herinneringen zijn van de kleuterschool, ik vond het leuk en ging met plezier spelen tot mijn kleuterjuf naar Australie vertrok en dat is wat ik nog heel goed weet.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

De vooorselectie van de Babboe bakfiets

we hebben ons aangemeld voor het proberen van de babboe bakfiets en we hebben de voorselectie gehaald.

Thuisgekomen uit het werk en het eten staat te pruttelen, even mijn mail bekijken en jaaaaaaaaa ik zit in de voorselectie van het proberen van de Babboe bakfiets... ik droom gelijk even weg, hoe heerlijk zou het zijn om de kiddies s ochtends in de bakfiets te zetten en naar school te brengen.. stralende koppies die de wereld rondkijken, de wereld die ineens een stuk groter is geworden want hoe anders is het achterop de fiets bij mama.. daar zien ze auto's voorbij zoeven langs de rug van mams.. Misschien kunnen ze dus eerdaags in de bakfiets zitten en de wijde wereld leren kennen, afzetten bij school, mams gelijk ff door om boodschapjes te halen... als ze uit school komen gelijk door naar de kinderboerderij.. want we zijn op weg en ze zitten veilig bij mams in de Babboe..  nu moet het soms met de auto want kids mee op de fiets en boodschappen dat lukt me echt niet... zondags gaan we vaak naar t bos en nu kunnen we heerlijk lange einden fietsen omdat de kinderen plezier hebben in de bakfiets..... dream dream.. mijn aardappels branden bijna aan.. ik vul nog de vragenlijst in en dan kunnen we gaan eten!!! we gaan ons suf duimen..

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

mijn meisje wordt groot

Vandaag weer contact gehad met de school waar mijn kleine dame straks naar toe mag gaan.

Mijn kleine meid wordt bijna 4 jaar, hoe snel is die tijd gegaan.. vandaag weer contact gehad met de school waar ze straks naartoe mag gaan. De groepen zijn ingedeeld en dan is de baby en peutertijd echt voorbij. een periode met vele ups en helaas ook downs maar wij waren er tegen bestand. De kleine meid wil erg graag naar de grote school want ze is toch al een grote meid. Dit sluit een periode af en we zijn klaar voor de toekomt. Doet me wel pijnzen over hoe het straks allemaal zal gaan, zal ze zich redden op school, kan ze uberhaubt leren en zal ze het leuk vinden. Wat zal ze later voor beroep kiezen... wat zou ik leuk vinden voor mijn dochter, ik heb echt geen idee. Ik hoop dat ze werk zal gaan doen waar zij voldoening uithaald ... de tijd is gekomen dat ik haar elke dag weg zal brengen met haar tasje op de rug en waar ze misschien mij rennend uit de school weer in mijn armen zal vliegen...

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

en nu is het kerst en bijna oud en nieuw

Er is gewoon op dit moment helemaal geen kerstgevoel, het vriest niet eens..

Vanwege het rotjaar wat we achter de rug hebben had ik al geen zin in kerst. Nu is het kerstavond en nog steeds is er geen kerstgevoel. Robert ten Brink is op tv en ik vindt al die gelukkige mensen niks aan. Eigenlijk best raar, ik  ben niet depressief maar kerst kan me echt gestolen worden. Ik heb me wel druk gemaakt om het weinige aantal Echte kerstkaarten die we gekregen hebben, niemand stuurt nog kaarten het is te duur geworden... alleen maar berichtjes op facebook die ik echt onpersoonlijk vindt. Ik heb wel kerstkaarten gestuurd want dat hoort erbij ook al vindt ik  het niks aan dit jaar. 2015 wordt ons jaar en gaan we echt knallen.... wij gaan ons best er in ieder geval wel voor doen.  deze 2 dagen komen we wel door en ook oud en nieuw zal vast goed komen. We krijgen maandag een nieuwe kitten en daar zijn we superblij mee en zien we ook naar uit. Dus oud en nieuw lekker kalm aan in huis wordt dat dus dan.... heerlijk onze eigen gang gaan. Misschien lig ik dan al wel om 11 uur in bed haha Op facebook hebben we aan een wedstrijd mee gedaan. We zijn daar dagwinnaar geworden en als we 11 februari de meeste stemmen hebben dan winnen we een reis naar Londen... daar hebben we eigenlijk wel zin in, mocht er nog iemand zijn die op ons wil stemmen houden we ons aanbevolen!!! Ik ga er nog een leuke avond van maken en ga heel snel weer een blog schrijven..

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

de feestdagen komen er weer aan... tevens de ellende

De laatste jaren zijn de feestdagen gewoon niet leuk meer, de ene ellende na de andere komt voorbij...

Elke keer wil ik het wel van me af schrijven maar gun me er de tijd niet voor. 15 jaar geleden woonde ik samen met een man die veel dronk, zo gauw er weer feestdagen kwamen was er ook weer ellende, hij ging waar hij wilde. Dat betekende dat hij s ochtends weg ging en ik nooit wist wanneer hij weer terug kwam. Zo hadden we tijdens kerst vaak ruzie en het gebeurde vaak dat de kerstboom al afgetuigd werd voor 1e kerstdag voorbij was. Oudjaarsnacht van 1999 naar 2000  had ik me echt op verheugd, het leek mme zo geweldig om zo iets bijzonders mee te mogen maken. Het was toch een speciale nacht die er aan kwam. Om 16 uur s midddags ging meneer weg na talloze beloftes dat hij er met een uurtje weer was. Nee dus, en de auto had ie ook nog mee... de hele nacht heb ik stad en land afgezocht waar hij was maar niet te vinden. Ik heb ook de hele nacht gejankt, ik had me er zo op verheugd. Dat jaar heb ik ook een einde aan die relatie gemaakt. Toen volgden een paar jaar waarin ik vrijgezel bleef en ging stappen met kkerst en oud en nieuw. 2008 kreeg ik weer een relatie en alsof t zo moest wezen was deze ook niet vies van de drank en hij werd er ook nog agressief van.. en ook al weet je dat dat niet goed is ga je ook niet zo maar  weg, hij had me al 3x besodemieterd voor ik zwanger werd en ik had hem gezegd dat als het nog een keer zou gebeuren dat ik weg zou gaan. het leek een hele poos goed te gaan en ik werd zwanger. Toen ik 10 weken zwanger was kwam ik erachter dat hij toch weer iemand anders had en ik ben weg gegaan, dit was weer half december dus rot feestdagen. Veel ellende met hem mee gemaakt en ik het jaar dat mijn dochter geboren werd raakte ik van het ene op het andere moment 8 weken na de bevalling mijn moeder kwijt, ze was niet ziek en smiddags was ze nog bij me geweest. kerst 2011 was ook niks aan. Vorig jaar veel sorus gehad met ex partner die het weer voor elkaar kreeg mijn kerst te verpesten.. Vorige week heeft mijn vader een CVA en hartinfarct gehad, hij ligt in het ziekenhuis en alhoewel hij nu aan de beterende hand is weet ik dat hij voor een lange periode naar een verpleeghuis zal moeten. Weg feestdagen.. Het enige wat ik wens is dat ik ook een keer gelukkige feestdagen mag hebben... gelukkig ben ik samen met mijn meissie..

Artikel lezen
3 Reacties tonen