Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

De vooorselectie van de Babboe bakfiets

we hebben ons aangemeld voor het proberen van de babboe bakfiets en we hebben de voorselectie gehaald.

Thuisgekomen uit het werk en het eten staat te pruttelen, even mijn mail bekijken en jaaaaaaaaa ik zit in de voorselectie van het proberen van de Babboe bakfiets... ik droom gelijk even weg, hoe heerlijk zou het zijn om de kiddies s ochtends in de bakfiets te zetten en naar school te brengen.. stralende koppies die de wereld rondkijken, de wereld die ineens een stuk groter is geworden want hoe anders is het achterop de fiets bij mama.. daar zien ze auto's voorbij zoeven langs de rug van mams.. Misschien kunnen ze dus eerdaags in de bakfiets zitten en de wijde wereld leren kennen, afzetten bij school, mams gelijk ff door om boodschapjes te halen... als ze uit school komen gelijk door naar de kinderboerderij.. want we zijn op weg en ze zitten veilig bij mams in de Babboe..  nu moet het soms met de auto want kids mee op de fiets en boodschappen dat lukt me echt niet... zondags gaan we vaak naar t bos en nu kunnen we heerlijk lange einden fietsen omdat de kinderen plezier hebben in de bakfiets..... dream dream.. mijn aardappels branden bijna aan.. ik vul nog de vragenlijst in en dan kunnen we gaan eten!!! we gaan ons suf duimen..

9 jaar geleden

Supergaaf zou dat zijn he, misschien moet ik er nog maar niet te veel over dromen, geen idee mensen in de voorselectie zitten... Maar we willen zo graag he... ik ga voor iedereen duimen, wie wordt er nou niet enthousiast van deze fiets....

9 jaar geleden

Jaaaa super he ik ook!! Ik ga ook heel hard duimen want ik kan sowieso wel wat beweging gebruiken en ik vind het heerlijk om lekker buiten zijn en dan kan ik heerlijk met de kids gaan fietsen en boodschappen doen! Ook ze met de bakfiets naar school brengen en halen lijkt me echt heerlijk. Succes!!