Snap
  • Kind

de week doormidden en de tijd rent vooor ons uit

Het is nu alweer woensdag, nog 3 nachtjes en het weekend staat alweer voor de deur.

Nog 1 nachtje en de week is bijna weer doormidden. sinds ik moeder geworden ben gaan de weken echt zo snel voorbij en ik vindt het allemaal TE snel gaan. Eerst heb je een bay, je knippert met je ogen en ze zijn aan het peuteren en nu is het bijna zover, nog 1 maand en mijn kleine meid gaat naar school. Elke dag met haar tasje op pad, leuke dingen gaan doen. Tekenen, spelen, knutselen,, leren stil zitten en bovenal "genieten"van het kind zijn en "genieten"ddat je dingen leert. Mijn allereerste herinneringen zijn van de kleuterschool, ik vond het leuk en ging met plezier spelen tot mijn kleuterjuf naar Australie vertrok en dat is wat ik nog heel goed weet.

Ik hoop dat mijn kleine meid net zo een leuke tijd op school zal hebben als ik ook heb gehad want een goed begin is het halve werk toch???

9 jaar geleden

wat kun je van die kleintjes genieten he Kim..... ik vind t ook super

9 jaar geleden

Heerlijk die kindertijd alles ontdekken. Mijn grote meid zit er midden in. Eind januari mocht ze naar school heeft nu al speelafspraakjes gehad en ook de vriendenboekjes komen massaal binnen om in gevuld te worden. Heerlijk!