Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image

Samen naar de peuterspeelzaal

Vanaf januari gaat de jongste ook naar de peuterspeelzaal. Wij hebben ervoor gekozen om de twee jongens in dezelfde klas te zetten. Lees!!

Wij hebben twee jongens, welke redelijk dicht op elkaar geboren zijn. Dat is een keuze geweest en over het algemeen gezien is het gewoon hartstikke leuk. Nu ze wat ouder worden beginnen er wat organisatorische probleempjes te ontstaan. Wat er aan de hand is?

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Heerlijk avondje..

Eindelijk snap ik waar het zo heerlijk is! Sinterklaas vond ik als kind geweldig en naarmate ik ouder werd heb ik het altijd leuk gevonden.

Eindelijk snap ik waar het zo heerlijk is! Sinterklaas vond ik als kind geweldig en naarmate ik ouder werd heb ik het altijd leuk gevonden. Cadeautjes of surprise het was altijd een gezellige tijd. Nu heb ik zelf kinderen. Tot nu toe ben ik deze tijd eigenlijk zonder kleerscheuren doorgekomen. Dit jaar is dat toch even anders.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Kindje ziek, mama moe

Gelukkig is hij weer de oude want zo'n ziek kind is ook echt heel zielig. lees hier het verhaal van Francis Manders-Vogels

We zijn tot nu toe gespaard gebleven, Onze oudste is inmiddels ruim drie en ik kan zeggen dat hij nooit zo ziek is geweest dat hij moest overgeven, Ik weet dat ik in mijn handjes mag knijpen want dat is best bijzonder. Eigenlijk zijn mijn mannetjes nooit ziek, nouja echt ziek niet.

Artikel lezen
1 Reacties tonen