10 jaar geleden

33 is echt niet te oud, niet voor een eerste en helemaal niet voor een 3e. Wat betreft gezondheid ook geen extra risico's geniet ervan., :)

10 jaar geleden

Met de gemiddelde leeftijd op 29,4 voor het eerste kind kun je je nog serieus afvragen of je te oud bent voor een 3e met 33 jaar? lijkt me niet. mooie leeftijd voor een 1e 2e 3e 4e....whatever!

10 jaar geleden

Ik ben zelf 39 en mijn man 48, omdat het bij ons niet vanzelf ging beginnen we nu met het proberen voor een tweede kindje. Bij de fertiliteitskliniek vertelde men ons dat wij zelfs helemaal nog niet te oud waren. Steeds meer mensen van onze leeftijd komen nu pas bij hen. Deels omdat het vaak erg lang duurt voordat mensen er zelf toe overgaan om te accepteren dat het niet vanzelf wil. Niks bijzonders dus. Kregen we vanmorgen te horen. Wij gaan er gewoon voor. Je kunt ook als je het zeker wilt weten een test doen om te kijken wat de kans is dat je een kindje met down zou kunnen krijgen.

10 jaar geleden

Hallo, Als eerste jee wat een heftige tijd hebben jullie achter de rug zeg pffff Maar wel super dat je nu twee gezonde jongens hebt rondlopen. Ik zou zeggen als het de wens van beide is en hij is zo groot en financieel is het te doen dan zou ik zeker voor een derde gaan. Het is natuurlijk wel zo hoe ouder je wordt hoe groter de kans op een kindje met het Syndroom van Down maar dat wil ook niet altijd wat zeggen. Mijn nicht is 40 en pas bevallen van een kerngezonde baby. Succes met het nemen van jullie besluit en ik hoop dat je hier iets aan hebt. gr Nicole