Snap

Heerlijk avondje..

Eindelijk snap ik waar het zo heerlijk is! Sinterklaas vond ik als kind geweldig en naarmate ik ouder werd heb ik het altijd leuk gevonden.

Eindelijk snap ik waar het zo heerlijk is! Sinterklaas vond ik als kind geweldig en naarmate ik ouder werd heb ik het altijd leuk gevonden. Cadeautjes of surprise het was altijd een gezellige tijd. Nu heb ik zelf kinderen. Tot nu toe ben ik deze tijd eigenlijk zonder kleerscheuren doorgekomen. Dit jaar is dat toch even anders.

De oudste is nu drie en hij weet dit jaar wél wat sinterklaas is. Dit jaar weet hij wél wat hij wil voor sinterklaas. Als we televisie kijken samen dan is dat vaak Nederland 3 en sinds eind oktober zijn daar de reclame's in een rap tempo verdubbelt. Waren er eerst 2 reclame filmpjes zijn het er nu soms wel 8.

Dit jaar bladert hij iedere dag door het grote sinterklaasboek en wijst hij aan wat hij allemaal wil. Wat wil hij? Het enige juiste antwoord op deze vraag is voor hem 'Een storio". Een soort tablet voor kinderen. Het is een prijzig speelgoed, echt niks mis mee hoor, educatief en leuk voor zo'n jongen maar ons budget is ook door de crisis beinvloed en een 'Storio' zit er helaas niet in.

"En als je nou iets anders mag kiezen, wat wil je dan?", vragen we dan voorzichtig. "De Storio 2", zegt hij dan stellig. Hahaha, hij weet wat hij wil! Dit jaar zit dat er niet in maar ik weet zeker dat hij wel blij zal zijn met zijn cadeautje ondanks de ontbrekende wens.

Het is een heerlijke tijd maar het is voor de kinderen toch ook wel erg intensief hoor. Ze leven iedere dag in spanning, lijkt het. Zit er iets in de schoen? Zullen we cadeautjes krijgen? Wat krijgen we dan. De tekeningen voor sinterklaas stapelen zich op, verlanglijstjes en kapotgelezen speelgoedboeken.

Het is allemaal leuk om te zien en mee te maken maar ik zal blij zijn als vanavond het heerlijke avondje eindelijk gekomen is. De goede oude man weer op zijn boot stapt en de rust weer wedergekeerd is!

7 jaar geleden

Er loopt ook nog een winactie hier op mamaplaats voor de storio. Heb je daar al aan mee gedaan? Maar ook zonder grote dure kado's is en blijft het een mooi en spannend feest! Je kinderen hebben er vast ook van genoten! :)

7 jaar geleden

Geniet van de maanden zonder oude man want voor je het weet is hij er weer ;-)