Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Nooit meer naar America!

Ik wilde een weekendje weg. Weg van de dagelijkse sleur, weg van het huishouden, weg van mijn bekende omgeving. Tenminste dat dacht ik.

Het begon allemaal maanden geleden. Om de een of andere vreemde reden had ik last van het weekendje in een huisje weg syndroom. In mijn hoofd had ik een leuke bungalow met een open haard want romantisch. Een subtropisch zwemparadijs want lekker. Restaurantjes in de buurt want lui. Kortom ik zag het helemaal voor me.

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Sex aan de keukentafel

Een situatie uit het leven van een mama in een mannenhuishouden. Aan tafel hadden we het over snacks....of was het stiekem toch sex?

Links van mij aan tafel zit F in zijn donker blauwe Stokke kinderstoel ( niet bedoeld als reclame maar echt ik hou van die stoelen. ) rechts van mij zit R in zijn donker blauwe Stokke stoel. Tegenover me zit S, mijn man, in voor en tegenspoed.

Artikel lezen
12 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Tips en trucs voor het kiezen van de juiste basisschool

Hoe kies ik een goede basisschool? Ik zag deze vraag een paar keer langskomen op mamaplaats en dacht daar kan ik wel wat mee!

Natuurlijk bestaat er geen kant en klaar antwoord op deze vraag. Het hangt allemaal af van wat jij als ouder belangrijk vindt. Toch zijn er een paar dingen waar je rekening mee zou kunnen houden bij je bezoek aan een basisschool. Dingen waar je als ouder niet zo snel aan denkt. Als juf en als mama heb ik aan beide kanten gestaan en wie weet heb je wat aan mijn tips.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

De eerste keer naar de peuterspeelzaal

Mijn eerste blog over het bezoek van mijn eerste kindje in de peuterspeelzaal.

Als juf kom je uiteraard veel in contact met ouders. Tijdens gesprekken maar ook vaak tussendoor met de mededeling dat Liza vandaag niet zo lekker in haar vel zit en dat Lars een beetje van slag kan zijn want zijn hamster is overleden. Ouders zijn een groot onderdeel van mijn beroep. Je zou dus kunnen zeggen dat je als leerkracht wel wat af weet van ouders.

Artikel lezen
5 Reacties tonen