Terug
Blog header image

De eerste keer naar de peuterspeelzaal

Mijn eerste blog over het bezoek van mijn eerste kindje in de peuterspeelzaal.
Anoniem
6 jaar geleden

Oh haha dat afscheid herken ik helemaal. Nu werk ik als kleuterjuf en valt het mee maar ik heb hiervoor op een kinderdagverblijf gewerkt op een peutergroep. Die ouders die zó lang over het afscheid doen. Die eigenlijk net zo lang wachten totdat hun kind gaat huilen... Ik heb daar helemaal geen tijd voor als ik moet gaan werken. Mijn jongste huilt meestal als ik hem breng en dus houd ik het afscheid kort want hij is stil zodra ik weg ben.

Leyla Ummels
6 jaar geleden

Hihi, leuk geschreven.

Lindsy83
6 jaar geleden

Welkom! Leuk om te lezen! Ik ben benieuwd wat je nog meer voor ons in petto hebt!

dizizpamela
6 jaar geleden

Ja inderdaad van die ouders die gewoon willen dat hun kindje gaat huilen. Ik ben benieuwd wat de jongste gaat doen, das een heel ander kindje dan de oudste. Maar dan nog ben ik denk ik te nuchter om de hele tijd te blijven hangen. Wat leuk dat je ook in het onderwijs zit! Kleuters heb ik nou net niets mee, nou ja behalve dan dat mijn oudste nu kleuter is,. Dank je wel voor je reactie.

dizizpamela
6 jaar geleden

Dank je wel! Ik eigenlijk ook wel maar heb er zin in. Fijne Paasdagen!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!