Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen

obsessie tot afvallen - jojo ?

Na je zwangerschap zo zat van je zwangerschapskleding maar zonde om nieuwe kleding te kopen vanwege het feit dat ontzwangeren 9mnd duurt!

Daar zit je dan, na 9 maanden zwanger zijn een kindje van 3380 gram  uit je buik en zelf ongeveer 30 kilo zwaarder. Ik als mama van twee dochters, mooi sportief voor de zwangerschap en altijd bezig met mijn gewicht en uiterlijk. Zwanger worden is voor mij dan ook geen pretje. Ik zie mijn lichaam binnen korte tijd enorm groeien. Na 12 weken kan ik al geen broeken meer over mijn heupen krijgen vanwege het feit dat mijn heupen al wijder zijn gaan staan. Na 18 weken zie je billy turf in de spiegel ipv je eigen sportieve lichaam, ja die heupen heb ik en dat zal altijd zo zijn, maar zo breed als ze tijdens mijn beide zwangerschappen waren. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Babyspullen

Kindermode als je als mama totaal geen mode gevoel hebt

Dagje shoppen in Amsterdam, Frendz, Zara, V&D, Footlocker, Film, Pathe, K3 Dierenhotel

Heerlijk een weekje vrij samen met de kleine meid! Bedacht om naar Amsterdam met de bus te gaan en dan naar de Bioscoop te gaan waar door de weeks in Amsterdam in Pathe de Munt K3 om 10.40 uur draait dit in vergelijking tot andere bioscopen waar de film alleen op woensdag middag en in het weekend draait.

Artikel lezen
0 Reacties tonen