Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Elke zwangerschap anders

Zwanger, 18 weken, geluk, gewicht, zus, brusje, werk

ondertussen ben ik vrijdag 19 weken zwanger.

Waar ik bij mijn dochter nu al ongeveer 20kilo vocht extra bij me droeg ben ik nu 2kg aangekomen kan ik nog normaal sporten en lopen zonder krampen en zien mensen nog maar een bescheiden buikje ipv dAt ze bevooroordeeld waren dat ik maar van het leven genoot omdat ik zwanger was wat totaal niet het geval was.

Ik ben nu ook nog een klein beetje traumatisch mbt dikker worden terwijl het er toch echt bij hoort. Maar ja 35 kg zwaarder zoals bij m'n dochter word t niet hoop ik. Ik was na mijn bevalling dan wel na 3dagen 13 kg en na 2 weken 22 kg kwijt en dat was voor mij dan ook het bewijs dat het echt vocht was.

Hoe gek t ook is.. Pin me er dan nu ook op vast dat er een jongetje in mijn buikje zit. Bij de 20 weken echo willen we het wel weten maar gaan we het nog niet aan de buitenwereld vertellen.

Anders zwanger zijn houd ook in dat ik meer moe ben.. Mijn functie is geweldig en wil deze ook niet versloppen hoop dat ik straks met 3dagen de functie ook nog naar behoren kan uitvoeren want dat maakt me wel wie ik ben een enthousiast persoon die overal voor de volle 100% voor gaat.

Verder is het geweldig om te zien hoe mijn dochter mijn buik aanbid en vaak tegen de baby zegt dat ze van hem en/of haar houd en lekker kriebelen zodat je merkt dat ze het ook enorm leuk vind.

Kan niet wachten tot juli dat we onze spruit kunnen verwelkomen

10 jaar geleden

Moet zeggen dat ik nog best rust heb alleen erg benieuwd naar het geslacht en hoe het met de baby gaat vanavond 20weken echo spannend!!

10 jaar geleden

En dan duurt het nog zo lang he? Ik was altijd heel ongeduldig om de baby te leren kennen.