Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

3x scheepsrecht

Zwanger, mk, brusje

Vorig jaar rond deze tijd was ik zwanger een poging en raak.. Ondanks de turbulente tijd die er zou aankomen waren we intens blij een brusje opkomst. Na de eerste echo (10wkn) werd ons geluk compleet verstoord. Het was een windei.. Nog 2 weken doorgelopen maar het liet niet vanzelf los ivm myomen (vleesbomen) ben ik gecuretteerd.

Nieuw huis en nog lekker op vakantie en in de zomer opnieuw poging om ons gezin uit te breiden. Helaas na 7 weken vloeide deze zwangerschap ook weer weg, nu weliswaar vanzelf!

Okt 2013, eerste periode na mk en niet bewust bezig met een nieuwe zwangerschap.. Toch had ik op 1nov. 2013 een positieve zwangerschap. Beetje dwangmatig om de dag getest en de test werd donkerder en donkerder.

14nov.2013 ivm verleden mocht ik bij gyn komen of er wel iets zat. En jahoor er zit een stipje, nog geen hartje maar t is iets. Vandaag 6 weken en 2dagen (14-11-13). Pff.. Last van me af nu hopen over 2 weken een kloppend hartje te zien en dan zou het 3x scheepsrecht zijn.

Er komen nu dus een aantal spannende weken aan.. Maar we wachten het rustig af, de kleine princess in onze gelederen leidt ons af en laat ons zien dat we al een prachtig wonder in onze gelederen hebben!

10 jaar geleden

Dat hopen we as donderdag echo dan hopelijk kloppend hartje

10 jaar geleden

Gefeliciteerd en inderdaad 3x is scheepsrecht? :D

10 jaar geleden

Jeetje zo leuk zoveel reacties.. thnx dames!!

10 jaar geleden

Oh, spannend! Hoop voor je dat het goed gaat!