Profile icon Profiel News icon Posts (18)
Blog image
  • Kind

Amira komt in opstand!

In Opstand! Veel aandacht aan het vragen en basisschool.

Amira is nu 4, gaat sinds januari naar de basisschool, het bevalt haar goed, maar soms wilt ze toch weer terug naar de speelzaal, ze mist de juffen daar.  Maar ja, het is een kwestie van wennen. Maandag krijgt ze weer een andere klas, minder leerlingen, waar ik wel een voorstander van ben. Hopelijk accepteert Amira het ook. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

soms weet ik even niet wat ik moet

steeds maar weer die speen...niet in eigen bed...moeilijke eter...

Mijn meisje is inmiddels 3, en ze is mijn alles. Maar soms weet ik even niet wat ik moet. Ik ben alleenstaand, haar vader woont in het buitenland en ze gaat er 3 weekenden per maand heen. Sinds die regeling er is, wilt ze weer elke dag een speen,terwijl ze er eerst nooit naar kraaide,  afpakken lukt niet, want dan breekt de oorlog uit. Ook slapen in haar eigen bed wilt ze nog steeds niet, ze wilt alleen maar in mijn bed en dan nog heb ik moeite om haar te laten slapen.  Ook eten wilt ze liever bij de buurvrouw,dan bij mij....ben ik nou zo'n slechte moeder? soms weet ik echt even niet wat ik ermee aan moet....

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Nieuws

weer een week voorbij

wat gaat een week toch weer snel voorbij

Het is alweer bijna zaterdag, wat is de week toch weer snel voorbij gegaan. Amira was blij me weer te zien, toen ik haar ophaalde vanuit Essen en we zijn naar mijn ouders geweest en daar gegeten. Ik merk dat ze nog steeds te aanhankelijk is bij mij, als ze bij haar vader weg gaat. ze slaapt niet meer in haar eigen bed, wilt nog steeds en zelfs meer borstvoeding, maar daar ga ik proberen wat aan te werken... Ik ben nu ook aan het proberen Amira zindelijk te maken, steeds als ze op het potje plast, krijgt ze een centje en doen we high five, ze vindt  t geweldig !! En ze wilt altijd met mijn mobiel op You Tube om de finger family te horen, ze zingt zelfs al een beetje mee, echt zo lief ! Vandaag zijn we wezen vingerverven, Amira had een soort schilderij gemaakt voor haar opa, want die is volgende week zondag jarig :) En daarna zijn we naar de speeltuin geweest, waar ze niet meer weg wilde.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Sinterklaas Gevierd !

Eerste keer Sinterklaas gevierd !

Vandaag heeft Amira voor het eerst Sinterklaas gevierd, wat was het gezellig!  Opa heeft eerst heerlijk pannenkoeken gebakken en dat ging goed naar binnen ! Daarna werd er op de deur geklopt en ja, daar stonden de cadeautjes ! Amira is lekker verwend, ze heeft klei gekregen en een pop, kleurboek, schoonmaaksetje, enz.  Nu ze thuis is, slaapt ze weer lekker! Ik ben echt blij dat ze zo genoten heeft! 

Artikel lezen
2 Reacties tonen