Snap
  • Kind
  • Nieuws

weer een week voorbij

wat gaat een week toch weer snel voorbij

Het is alweer bijna zaterdag, wat is de week toch weer snel voorbij gegaan. Amira was blij me weer te zien, toen ik haar ophaalde vanuit Essen en we zijn naar mijn ouders geweest en daar gegeten. Ik merk dat ze nog steeds te aanhankelijk is bij mij, als ze bij haar vader weg gaat. ze slaapt niet meer in haar eigen bed, wilt nog steeds en zelfs meer borstvoeding, maar daar ga ik proberen wat aan te werken... Ik ben nu ook aan het proberen Amira zindelijk te maken, steeds als ze op het potje plast, krijgt ze een centje en doen we high five, ze vindt  t geweldig !! En ze wilt altijd met mijn mobiel op You Tube om de finger family te horen, ze zingt zelfs al een beetje mee, echt zo lief ! Vandaag zijn we wezen vingerverven, Amira had een soort schilderij gemaakt voor haar opa, want die is volgende week zondag jarig :) En daarna zijn we naar de speeltuin geweest, waar ze niet meer weg wilde.

Nu, slaapt ze, ze sliep zelfs al om 10 voor 8, terwijl ik haar al de hele week niet voor 10 uur kan laten slapen, ben dus wel een klein beetje trots  :)

Morgen weer even naar opa en oma en daarna naar een kinderverjaardag en helaas moet ik haar zondag weer voor een week missen, zal weer een lastige week worden, maar we slaan ons er doorheen...

9 jaar geleden

Nu is ze weer lekker bij je. Lekker van genieten!